Špajza Gastro zvijezda 01. studenoga 2018.

Otkrijte što su sve kamere zabilježile na meetupu blogera

foto: Borna Filic/PIXSELL
gastro postao gastro.24sata.hr
Pogledajte u videu kako nam je bilo na druženju s najperspektivnijim food blogerima u regiji, otkrijte kojim su se jelima predstavili i kako su se snašli u gastro dvobojima...

I ove ćete godine svojim glasovima odlučivati o tome tko će sve ponijeti titulu Gastro zvijezde. Kako bi vam pomogli u tom procesu, u sljedećim ćemo vam danima predstavljati finaliste u kategorijama Slastice, Zdrava hrana i Tradicionalna hrana kroz video i recepte. 

U nastojanju da vam što vjernije prezentiramo svakog natjecatelja, okupili smo ih u Enziti na Zagrebačkom velesajmu i testirali njihove kulinarske sposobnosti, maštu, brzinu i strpljenje, a sve smo snimili i kamerama. Ovaj je video samo mali pregled cjelodnevnog druženja, a u sljedećih ćemo vam desetak dana postepeno otkrivati kako su protekli gastro dvoboji. Uz to, obećavamo vam i neke neobične informacije, poput toga kako buduće Gastro zvijezde stoje s matematikom i što bi skuhali Gordonu Ramsayju.





Pogledajte video, a potom skoknite na stranicu Gastro zvijezde i glasujte za svoje favorite. Ako i nakon toga budete neodlučni, obavezno pratite naš portal i društvene mreže u sljedećih nekoliko dana. Video profili i recepti zasigurno će vam pripomoći pri odabiru. 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.