Špajza 20. prosinca 2023.

Ovo je hit poslastica blagdana, slažeš li se?

foto: CHOZEN/Instagram
gastro postao gastro.24sata.hr
Brend Chozen predstavio je čokoladni hit prosinca - gingerbread čovječuljka s kremastim punjenjem od lješnjaka.

Set od 12 savršenih čokoladnih bombona iz zagrebačke radionice čokolatijera Dražena Zeljkovića nametnuo se posljednjih godina kao poželjan poklon. Obožavatelji smo njegovog brenda Chozen još od prve edicije čokoladnih bombona, među kojima je bila i nezaboravna kombinacija karamela, kardamoma i limete. Ništa manje nismo bili uzbuđeni ni oko drugih proizvoda koji se povremeno nađu u prodaji, poput veganskog tarta, uskršnjih jaja i đumbir dražeja. 

 

Možda vas zanima... CHOZEN: Luksuzni čokoladni bomboni iz male zagrebačke radionice Špajza

 

U prosincu je niz čokoladnih majstorija nastavio gingerbread čovječuljkom s punjenjem od pečenog lješnjaka i miksom gingerbread začina. 

Budući da je riječ o proizvodu od čak 156 g, ne bismo ga ni mogli nazvati čovječuljkom. "Chozen gingerman čokolada je unikatan poklon za svakog gurmana sladokusca koji voli preukusne i vizualno lijepe stvari! Svaki gingerman je drugačiji, nacrtan je ručno i pitanje je samo da li ćete dobiti nasmijanog, ljutog, brkatog…", poručuju iz Chozena.

Uz to, u ponudi je i specijalna božićna edicija čokoladnih bombona s četiri kombinacije okusa: višnja - Speculaas, pistacija - đumbir, kuhano vino - badem i lješnjak - gingerbread. 

 

Božićni kolač Možda vas zanima... Slatka božićna čarolija iz Le Kolača Najave

 

Svi proizvodi su inače dostupni na web shopu i dostavljaju diljem Hrvatske i u inozemstvu. Budući da nas od Božića dijeli tek nekoliko dana, više ne mogu garantirati isporuku, pa čokoladne bombone i Gingerbread mana možeš pokupiti u njihovoj radionici na adresi Remetinec 48e. Cijena čovječuljka iznosi 21 EUR, a božićne edicije čokoladnih bombona 28 EUR. 

U trenutku pisanja ovog članka bilo je još 45 dostupnih gingerbread čovječuljaka. Još stigneš kupiti i pokupiti svoj primjerak!

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.