Špajza 20. kolovoza 2015.

Pivoteka - novi pivski raj

pivoteka
Davor Višnjić/PIXSELL
gastro postao gastro.24sata.hr
Novootvorena Pivoteka u Stupničkoj ulici u Cvjetnom naselju, oduševila je pivoljupce svojim šarmatnim uređenjem, minimalističkim dizajnom i velikim izborom craft piva.

"Htjeli smo otvoriti neku vrsto showrooma, gdje se može vidjeti što uvozimo" - poručuje vlasnik Hrvoje Lindić. Osim već poznatih stranih craft piva na našem tržištu, dio asortimana uvozimo isključivo za potrebe našeg shopa. S obzirom na to da smo generalni uvoznici za Bevog, Maxlrainer, Fullers i Marstons, njihov asortiman držimo uz asortiman koji uzimamo od Mas Plenuma, dodaje Lindić.

pivoteka | Author: Davor Višnjić/PIXSELL Davor Višnjić/PIXSELL

Uz piva iz Amerike i Azije, drže domaće craft pive, od kojih u ponudi imaju Varionicu, Zmajsku, Bošnjak i 5 Element. 

"S obzirom na to da smo u neku ruku specijalizirani shop, takvi su i naši kupci. S većim brojem naih stalnih gostiju dobri smo i na prijeteljskoj razini. Stoga smo ispred shopa postavili jedan veliki stol kako bi gosti mogli izmjenjivati iskustva o pivskom svijetu", objašnjava Lindić.

"I turisti znaju 'naletjeti', ali ne u tako velikom broju jer smo malo lokacijski zavučeniji, no blizu smo studentskog doma pa se povećava posjećenost studenata. Lijepo je kad pivoljubac uđe u dućan i kad mu na licu vidite taj izraz sreće jer nas je našao", istiće Lindić.

pivo | Author: Davor Višnjić/PIXSELL Davor Višnjić/PIXSELL

Osim prodaje u dućanu, imaju i dostavu. Što se tiče cijena njihovih proizvoda, one se kreću od 12 kuna pa nadalje, a dobrodošli su svi pivoljupci. 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.