Špajza 13. siječnja 2016.

Pizza savršenstvo: Hrskavi zamotuljci čistog užitka

Pizza guzvalica
1/2
foto: Youtube/Martha Stewart
gastro postao gastro.24sata.hr
Zvrk gužvalica s pizza okusom prava je stvar za vikend druženja s prijateljima

Za ovaj recept trebat ćete lisnato tijesto, umak od rajčice, naribani sir i jedno jaje. Jednostavno i efektno, a jamčimo da će oduševiti sve koji probaju ovu pizza gužvalicu.

Razmotajte lisnato tijesto u dva sloja, izrežite pomoću tanjura jednake krugove, namažite umakom, pospite sirom i ponovite s drugim slojem lisnatog tijesta.

Stavite čašu u sredinu tijesta i krug izrežite na jednake dijelove. Zarolajte svaki dio i tako pripremljeno pecite u zagrijanoj pećnici na 200 Celzijevih stupnjeva dvadesetak minuta. Detaljnije svakako pogledajte u priloženom videu.

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.