gastro postao
                                             
                                        
                                    Zvrk gužvalica s pizza okusom prava je stvar za vikend druženja s prijateljima
                                
                                
                                    
                                
                                Za ovaj recept trebat ćete lisnato tijesto, umak od rajčice, naribani sir i jedno jaje. Jednostavno i efektno, a jamčimo da će oduševiti sve koji probaju ovu pizza gužvalicu.
Razmotajte lisnato tijesto u dva sloja, izrežite pomoću tanjura jednake krugove, namažite umakom, pospite sirom i ponovite s drugim slojem lisnatog tijesta.
Stavite čašu u sredinu tijesta i krug izrežite na jednake dijelove. Zarolajte svaki dio i tako pripremljeno pecite u zagrijanoj pećnici na 200 Celzijevih stupnjeva dvadesetak minuta. Detaljnije svakako pogledajte u priloženom videu.
 
        
     
        
     
        
     
        
     
        
     
        
     
        
     
        
     
        
    