Špajza Mali vodič kroz tjesteninu 27. kolovoza 2018.

Pogledajte kako je lako napraviti domaće rezance

Screenshot
gastro postao gastro.24sata.hr
Volite li domaće rezance, svakako će vam se svidjeti naš video uradak u kojem vas učimo kako najlakše pripremiti domaće rezance bez po' muke.

Bilo da su to rezanci, krpice, šurlice, fuži - domaće je domaće. Ali... Uvijek postoji taj ali. I mnogi iskusni kuhari izbjegavaju pripremu domaće tjestenine jer smatraju da ona oduzima mnogo vremena i zahtijeva znanje i iskustvo. I sve je to istina. Zato svi vi koji mislite kako je jednostavno napraviti tjesteninu, dvaput razmislite. 

Izrada domaće tjestenine je puno više od brašna, malo ulja i vode. Zapitajte se imate li za početak dovoljno vremena, volje za miješanje i razvlačenje tijesta, ali i kvalitetne sastojke.

U našem video uratku saznajte kako još možete bez po' muke pripremiti rezance poput domaćih. 

 

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.