Špajza Mali vodič kroz tjesteninu 27. kolovoza 2018.

Pogledajte kako je lako napraviti domaće rezance

foto: Screenshot
gastro postao gastro.24sata.hr
Volite li domaće rezance, svakako će vam se svidjeti naš video uradak u kojem vas učimo kako najlakše pripremiti domaće rezance bez po' muke.

Bilo da su to rezanci, krpice, šurlice, fuži - domaće je domaće. Ali... Uvijek postoji taj ali. I mnogi iskusni kuhari izbjegavaju pripremu domaće tjestenine jer smatraju da ona oduzima mnogo vremena i zahtijeva znanje i iskustvo. I sve je to istina. Zato svi vi koji mislite kako je jednostavno napraviti tjesteninu, dvaput razmislite. 

Izrada domaće tjestenine je puno više od brašna, malo ulja i vode. Zapitajte se imate li za početak dovoljno vremena, volje za miješanje i razvlačenje tijesta, ali i kvalitetne sastojke.

U našem video uratku saznajte kako još možete bez po' muke pripremiti rezance poput domaćih. 

 

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.