Špajza Gastro zvijezda 07. listopada 2018.

Danas je zadnji dan za prijave za Gastro zvijezdu!!!

foto: Matija Habljak/PIXSELL
gastro postao gastro.24sata.hr
Imaš gastro blog? Uživaš u pripremanju hrane i voliš eksperimentirati?  Ako je odgovor na pitanja potvrdan, svakako se prijavi na naš natječaj "Gastro zvijezda" i osvoji genijalne nagrade.

Posljednji je dan za prijave za Gastro zvijezdu!! Pronađite kategoriju koja vam najbolje odgovara i prijavite sebe ili svoje prijatelje na natječaj. 

Ove godine birat ćemo najbolje blogove u pet kategorija – Tradicionalna kuhinja, Zdrava i vegetarijanska hrana, Slastice, Najbolje fotke i Najbolji video. Nedjelja je posljednji dan za prijavu vaših najdražih blogera, a potom će selekciju odraditi već poznati žiri. 

 

 | Author: Matija Habljak/PIXSELL foto: Matija Habljak/PIXSELL

Zahtjevnom će se poslu biranja finalista vratiti SLana Kuharica Lana Klingor-Mihić, jedan od najdugovječnijih i najuspješnijih hrvatskih food blogera Darko Kontin, direktorica marketinga Zvijezde Marina Knežević i urednik Gastro.hr-a Domagoj Jakopović Ribafish. Oni su zaduženi i za dodjelu specijalne nagrade „Food blog godine“, a o sudbini preostalih finalista odlučit ćete upravo vi tajnim glasovanjem. Mi ćemo vas kroz dva mjeseca ovog natjecanja redovito iznenađivati foto i video materijalom te vas uputiti kako možete prijaviti i glasovati za svoje omiljene blogere

Pobjednike kategorija i nositelja titule „Food blog godine“ bogato će nagraditi naš generalni sponzor Zvijezda, a vrijednu nagradu priprema i Gorenje! Pratite naš portal, Facebook stranicu i Instagram i uđite u zanimljiv svijet bloganja i jedinog specijaliziranog natjecanja za gastro blogere u Hrvatskoj!  Uskoro otkrivamo više... Posjetite gastro-zvijezda.hr!

 | Author: Matija Habljak/PIXSELL foto: Matija Habljak/PIXSELL

Da vas podsjetimo, prošle smo godine u prosincu izabrali najbolje food blogere u Hrvatskoj! Na natjecanje Gastro zvijezda je pristiglo 430 prijava, a žiri je odradio težak proces selekcije i odabrao po dvoje finalista za svaku od devet kategorija. Početkom prosinca smo, na divnom druženju u Batku, proglasili blogove s najviše glasova publike i podijelili nagradu „Food blog godine“, koju je osvojila Sanja Mijac, poznatija kao Domaćica

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.