Špajza Zagreb Chill&Grill festival 27.4. - 1.5. / Bundek 13. travnja 2018.

Premijerni burger na Zagreb Chill&Grill festivalu

foto: Submarine
gastro postao gastro.24sata.hr
"Kada smo shvatili da smo propustili premijerni Chill&Grill, odlučili smo se dobro pripremiti za ovaj, po nama vjerojatno najbolji craft piknik u Hrvatskoj. Razmišljali smo što da posebno spremimo i tako konačno složili naš novi proizvod Chill&Grill burger by Submarine upravo za ovu prigodu. Sastojci? Za to ćete morati prošetati do Bundeka“, govori nam CMO Submarinea, Luka Jureško.

Prije nekoliko godina gledali smo u slatki mali lokal na početku Frankopanske, a danas su najprepoznatljiviji brend burgera u regiji i nezaobilazna meka svakog ljubitelja brzog zalogaja! Dame i gospodo burgeraši, predstavljamo vam Submarine!

Submarine burgeri nisu najstariji, najveći ni najskuplji u Hrvatskoj. Ali ćete se jednom kad ih probate stalno vraćati na neku od lokacija širom regije, jer ćete se jednostavno zaljubiti, posebice u ovaj koji će biti pripremljen za Zagreb Chill&Grill festival.

Mekano pecivo, slasno sočno meso, dodaci pomno odabrani s najboljih lokacija, sve je to ono čime se hvale i svi drugi, ali priča o Submarineu traje i razvija se i ako do sada niste probali nešto iz njihovog pogona, drugi Zagreb Chill&Grill je idealno vrijeme da tu nepravdu ispravite!

 | Author: Submarine foto: Submarine

„Kada smo shvatili da smo propustili premijerni Chill&Grill, odlučili smo se dobro pripremiti za ovaj, po nama vjerojatno najbolji craft piknik u Hrvatskoj. Razmišljali smo što da posebno spremimo i tako konačno složili naš novi proizvod Chill&Grill burger by Submarine upravo za ovu prigodu. Sastojci? Za to ćete morati prošetati do Bundeka“, govori nam CMO Submarinea, Luka Jureško.

 | Author: Submarine foto: Submarine

Sve je počelo ne tako daleke 2014. godine kada je u centru Zagreba u Frankopanskoj 11 otvoren prvi lokal imenom Submarine. Ideja je bila jasna, stvoriti društvo koje cijeni kvalitetne prirodne namirnice, lokalni rad te cijeniti rapsodiju okusa u svakom zalogaju. S porukom da ne pristaju na kompromise i da zdravo može biti i ukusno, krenuli su u bitku s konkurencijom koristeći samo organske i ekološke proizvode, bez aditiva, GMO-a i bilo kojeg štetnog sastojka.

 | Author: Submarine foto: Submarine

Posebna su priča dobavljači, jer većina namirnica dolazi s lokalnih obiteljskih gospodarstava: povrće se dovozi s malih lokalnih imanja direktno u restorane, peciva se nabavljaju iz zagrebačke obiteljske pekarne, panceta iz Dalmacije, krumpir iz Like, sir iz Podravine, meso sa Žumberka... Posebno treba naglasiti ponudu piva, jer se u popularnoj Podmornici od prvoga dana pazi da to budu lokalna, ali i industrijska piva.

 | Author: Submarine foto: Submarine

Burgeri se isključivo rade od čiste junetine, jednom su mljeveni, i lako prepoznatljivi. Za one koji vole kombinirati, u rukavu su spremne delicije napravljene prema idejama svjetski poznatih chefova i vlasnika Michelinovih zvjezdica: Deniz Zembo, Mario Bernatović i TJ Caparas. Uz umake od tartufa i burgera sa škampima uz sjajne osvježavajuće salate, novitet u ponudi su i fantastična rebarca.

 | Author: Submarine foto: Submarine

Burgeri obožavaju pratnju krumpirića, a na njih su u Submarineu zbog originalnih recepata posebno ponosni. Svježe prženi slani krumpirići, u komadima dimljene domaće kobasice od crne slavonske svinje, s BBQ mayo umakom, grilanim topljenim sirom... i sve to u kombinaciji s vrhunskim umacima, pogađate – ručno rađenim po originalnoj recepturi.

Osim na Zagreb Chill&Grill festivalu na Bundeku od 27.4. – 1.5., gdje će predstaviti srž svoje bogate ponude, delicije iz Submarinea možete probati u još četiri restorana u Zagrebu te po jednom u Rijeci i Beogradu. A to je tek početak...

 | Author: Submarine foto: Submarine

„Očekujemo da će Zagreb i Bundek biti prepuni za predstojeće blagdane i da ćemo srušiti prošle godine postavljene rekorde. Važno je naglasiti da je Submarine craft i da će nam biti savršeno ugodno u društvu malih pivara koji hrabro stoje iza svojih proizvoda, pazeći na svaki sastojak, upravo kao i mi. Drago nam je što smo dio tako velike i dobre priče i ponosni što ćemo pokazati svoje proizvode toliko brojnoj publici. Uostalom, tijekom prošle godine smo nahranili preko 400.000 ljudi, i smatram da to sasvim dovoljno govori o nama. Vidimo se na Bundeku“, dovršio je Luka iz marketinga Submarinea.

Festival Zagreb Chill&Grill traje od 27.4. do 1.5. na Bundeku Organizator festivala je Gastro.hr, Glavni medijski partner: 24sata. Generalni pokrovitelj je Podravka, ostali partneri su: Pevec, Jamnica - službena voda festivala,Tele2, Labud, Kisko i Permetal, Dukat President, Zvijezda, Jack Daniel’s Tennessee Whiskey, Mesna industrija Ravlić, NESCAFÉ i TOI TOI.

 



 

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.