Iskoristite sezonu mladog luka i ukomponirajte ga u uobičajena brza jela. Uz dodatak sira i različitih umaka, iznenadit će vas potpuno novi doživljaj hot doga.
Sastojci:
- 1 kriška topljivog sira
- 1 Gavrilović hrenovka
- 1 pecivo za hot dog
- 1 luk
- Senf, kečap
- 2 kriške slanine
- Vrhnje
- Tabasco
- 2 mlada luka
- Žličica ulja
Priprema:
1. Hrenovke skuhati prema uputama s pakiranja.
2. Luk narezati na trake i popržiti na malo ulja dok lagano ne posmeđi.
3. Slaninu narezati na kockice pa pržiti dok ne postane hrskava.
4. Tanko nasjeckati mladi luk.
5. Jednu stranu peciva premazati kečapom, drugu senfom. Staviti krišku sira, na to vruću hrenovku. Posipati prženim lukom i slaninom. Staviti žlicu vrhnja, nekoliko kapi tabasca i ukrasiti mladim lukom.
Dobar tek želi vam Gavrilović!