(1711629088.7711556, [[(29092, datetime.datetime(2024, 3, 26, 13, 11, 0, 247397, tzinfo=), datetime.datetime(2024, 3, 27, 22, 59, 22, 709056, tzinfo=), 2761, '{"have_ads": "True", "has_video": "False", "is_explicit": "False", "is_lectured": "False", "recipe_label": "", "additional_code": "", "native_logo_url": "", "gastro_cms:recipe": {"id": 34, "title": "Pesto od medvjeđeg luka by Paul Ivić"}, "native_header_url": "", "native_logo_image": "", "native_header_image": "", "gastro_cms:restaurant": ""}', datetime.datetime(2024, 3, 26, 13, 50, tzinfo=), None, True, 'chef-paul-ivic-otkrio-je-svoj-recept-za-najbolji-pesto-od-medvjedeg-luka', 'Chef Paul Ivić otkrio je svoj recept za najbolji pesto od medvjeđeg luka!', 1, 1, 71, 41, 'a', None, 'zvjezdani recept', 'U ovo doba godine na kontinentu uživamo u obilju medvjeđeg luka, a odličan recept za pesto od medvjeđeg luka otkrio je slavni Paul Ivić, austrijski chef podrijetlom iz Hrvatske', '
Marljivo pratimo sve što radi slavni austrijski chef hrvatskog podrijetla Paul Ivić, čiji je restoran TIAN u Beču jedan od rijetkih vegetarijanskih restorana koji se mogu pohvaliti Michelinovom zvjezdicom. Ivićev TIAN ima i zelenu Michelinovu zvjezdicu za održivost kao i visoke 4 toke gastronomskog vodiča Gault & Millau Austria.
\n\n
I zato nam je posebno zanimljivo kad takav sjajan chef kao što je Paul Ivić podijeli neki svoj recept na društvenim mrežama. Ovaj put riječ je o jednostavnom pestu od medvjeđeg luka, divne i blagotvorne samonikle bilje, u kojoj u ovo doba godine uživamo u obilju na kontinentu. Njegov pesto od medvjeđeg luka ima samo 4 sastojka – medvjeđi luk, maslinovo ulje, pistacije (ili pinjole, ovisno što mu je dostupno u danom trenutku) te jedan neočekivani sastojak - mahunu vanilije.
Inače, chef Paul Ivić i ove godine stiže na Weekend Food Festival koji će se u Rovinju održati od 19. do 21. travnja, kako bi, uz ostala događanja, sudjelovao i u vrlo zanimljivom panelu "Koncept izvrsnosti: Može li chef konstantno biti originalan i kreativan?" u kojem će uz njega sudjelovati i chefovi Jeffrey Vella te Leonardo Fonseca.
\n\n
A dok čekaš novi recept chefa Paula Ivića i njegov dolazak u Hrvatsku, isprobaj i naše druge recepte s medvjeđim lukom. Iskoristi sezonu!