Špajza 13. rujna 2018.

Proveli smo ugodno popodne u MIVA Galeriji vina

foto: MIVA
gastro postao gastro.24sata.hr
Utorak poslijepodne proveli smo u MIVA Galeriji vina, uživali u slasnim zalogajima i isprobali  Glenmorangie whiskey.

Mala prodavaonica Miva Galerija vina raj je za obožavatelje dobre čaše vina, šampanjaca i žestokih pića. Vinoteka koju smo posjetili nalazi se u strogom centru grada, u živopisnoj Teslinoj 11, pa možete spontano navratiti kad se zaželite kvalitetnog pića.

 | Author: MIVA foto: MIVA

Mlađa sestra vinoteke u  Ulici grada Vukovara 56a, početkom studenog proslavit će prvi rođendan. Uz istaknuta vina domaćih vinara i proizvođača pjenušaca, ondje možete pribaviti i vina, šampanjce i žestoka pića grupacije Moet Hennessy, čaše Riedel, ali i delicije poput vrhunskog maslinovog ulja i čokolada.

 | Author: MIVA foto: MIVA

Na opuštenom druženju u MIVI uživali smo u Villa Sandi Prossecco, no fokus je ipak bio na proslavljanju tjedna Glenmorangie whiskeyja. Single-malt vrhunske škotske destilerije kušali smo u kombinaciji s Ginger Aleom i narančinom koricom te se ugodno iznenadili bogatom aromom i lakoćom ispijanja. 

 | Author: MIVA foto: MIVA

 | Author: MIVA foto: MIVA


Svratite u MIVU u Teslinoj, konzultirajte se s ljubaznim osobljem i odaberite bocu alkoholnog pića koje će savršeno odgovarati vašim preferencijama. 

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.