Špajza 08. veljače 2022.

Provjerili smo što zagrebačke slastičarnice pripremaju za Valentinovo

: Slatka iznenađenja za Valentinovo foto: Instagram; @Macarons_by_Marija / @slasticarnica_mim / @joliepetitepatisserie
gastro postao gastro.24sata.hr
Zagrebačke slastičarnice povodom Dana zaljubljenih pripremaju neodoljiva slatka iznenađenja...

Bliži se Valentinovo, vrijeme kada najmilijima darujemo mali, ali slatki znak pažnje. Sa slatkišima za Valentinovo, zna se, ne možeš pogriješiti jer poznato je od davnina da ljubav ide kroz želudac! Ponuda zagrebačkih slastičarnica i ove je godine obećavajuća, a mi smo odlučili istražiti što točno nude. U nastavku donosimo naše favorite...

Orijent

Jedna od najstarijih zagrebačkih slastičarnica Orijent nudi tortu za dvoje u obliku srca, a slatko iznenađenje možeš osigurati prednarudžbom do 11.2.! Osim što izgleda zaista impresivno, sigurni smo da je torta i više nego ukusna, a posebno će se svidjeti ljubiteljima voćnih okusa, bijele čokolade, badema i kokosa. 

M&M

Zagrebačka slastičarnica M&M za Valentinovo priprema slatka, srcolika iznenađenja! Za prave Čokoljupce tu su velika čokoladna srca napravljena od crne ili bijele čokolade, punjena macaronsima, Ferrero i Raffaello kuglicama. No, da biste došli do slatkiša, tortu je potrebno pretvoriti u komadiće - zato je tu i mali drveni čekić. 'Ljubavne' slastice u ponudu M&M-a bit će dostupne od 10 do 15 veljače, a možete ih naručiti putem njihova web shopa ili na Woltu i Boltu. 

Jolie Petite Patisserie

Iz Jolie Petit Pâtisserie sa zagrebačke Knežije najavili su kako ovog Valentinova pripremaju slatko iznenađenje, a u pitanju je torta za dvoje. Iako nisu mnogo otkrili o okusu same slastice, onaj tko je isprobao kolače iz Jolie Petita znat će kako je ovo ponuda koja se jednostavno ne odbija!

Cremme

Kao dio ponude za Valentinovo u slastičarnici Cremme nude Heartbeat cake! Riječ je o prekrasnoj torti od čokoladnog biskvita s mousseom od vanilije i bijele čokolade, punjenjem od višanja i namelakom od tamne čokolade. Idealna je za šest do osam osoba, a u slastičarnici Cremme već primaju prednarudžbe za Valentinovo! 

Macarons by Marija

Na adresi Baštijanova 17, u pravoj slatkoj oazi Macarons by Marija, pronaći ćeš macaronse u obliku srca i neodoljivu poslasticu imena Alphabet srce koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim! Riječ je o slastici od vanilije/čokolade i šipka, a u ponudi su i neizostavni macaronsi s prigodnim ljubavnim porukama. 

 

Možda vas zanima... Isprobali smo 'Brioche con gelato', slasticu o kojoj svi pričaju Recenzije
Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.