Špajza 01. rujna 2017.

Roger Federer pohvalio se personaliziranom tjesteninom

foto: Dennis Van Tine/Press Association/PIXSELL
gastro postao gastro.24sata.hr
Nakon što je postao Barillin ambasador, Roger Federer dobio je i personaliziranu tjesteninu.

Jedan od najvećih tenisača današnjice, Roger Federer, nedavno je postao ambasador prepoznatog brenda tjestenine, Barille. Osim što je posjetio njihove tvornice i javno ih reklamirao, Federer je otišao korak dalje pa na svojoj Facebook stranici objavio fotografije jela pripremljene s personaliziranom tjesteninom.

 

Možda vas zanima... Kuhajte prema receptu svjetski poznatog para Špajza

 

 

Priložio je fotografiju poklona koje je primio od Barille, a zatim dodao i fotografiju caprese tjestenine. Je li jelo pripremio sam ili je to učinio netko od njegovih pomoćnika, nije poznato. No, sasvim je sigurno da je Federer itekako uživao u jelu.

Naime, ono je pripremljeno s personaliziranom tjesteninom u obliku slova RF, dok na kutiji u kojoj je stigla stoji poruka: Feed your dreams. 

 

 

"Tjestenina Barilla pruža mi energiju koja mi je potrebna na teniskom terenu, ali i divne trenutke s obitelji. Tjestenina je još uvijek, kao i proteklih godina, dio moje svakodnevne prehrane. Upravo zato, suradnja s Barillom za mene je nešto sasvim prirodno", rekao je Federer kada je tek započinjao suradnju s jednim od najvećih proizvođača tjestenine na svijetu.
 

 

Možda vas zanima... Kulinarske tajne poznate glumice Špajza Možda vas zanima... O, Bože... Ne želite kuhati kao ove poznate dame Špajza
Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.