Špajza 23. svibnja 2018.

Šampon s okusom sira novi je izum koji nas je zaprepastio

foto: Instagram @annielovesbacon
gastro postao gastro.24sata.hr
Odjeća nalik na omiljenu hranu i neobični oblici samih namirnica zajedno nisu nas zaprepastili kao najnoviji proizvodi američke tvrtke Einstein Bros.

Iako o hrani razmišljamo 20 od 24 sati u danu, nikada nam nije palo na pamet kako bismo voljeli mirisati kao sir ili slanina. Srećom, postoje oni kojima su takve i slične ideje svakodnevica, pa je tako američka tvrtka koja inače proizvodi bagelse, proizvela i šampon s mirisom sira te regenerator s mirisom slanine.
 

Možda vas zanima... Najnoviji gastro trend: Ledeni čaj sa sirom Špajza

 

 

Dvije bočice neobičnih mirisa koštat će vas 10 dolara, no kupiti ih možete tek kada ih Einstein Bros. odluči vratiti u prodaju. Pogađate, ovi bizarni proizvodi s njihovih su virtualnih polica nestali nevjerojatnom brzinom. 

Čini se da pravih gurmana i gastro entuzijasta ima i više nego što smo mislili, pa će tako ti sretnici idućih tjedana svoje kolege na poslu i slučajne prolaznike u gradu zasigurno uveseljavati divnim mirisima stvarno dobrog doručka. Teškog srca priznajemo, pomalo smo ljubomorni.

 

Možda vas zanima... Je li ovo najgluplji gastro trend dosad? Recepti

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.