Špajza 29. kolovoza 2018.

Snoop Dogg uskoro objavljuje prvu kuharicu!

foto: Chronicle Books
gastro postao gastro.24sata.hr
Nakon što je s Marthom Stewart snimio kulinarski show, Snoop Dogg će ovog listopada svoje znanje o hrani i omiljene recepte prenijeti i u tiskano izdanje.

„Martha and Snoop's Potluck Dinner Party“ je bio jedan u nizu uspješnih eksperimenata rappera Snoop Dogga, što potvrđuje i prošlogodišnja nominacija za prestižnu nagradu Emmy. Sada će se Snoop okušati i u pisanju svoje prve kuharice “From Crook to Cook“,  koja će na police knjižara stići već u listopadu.

 | Author: Chronicle Books foto: Chronicle Books

Recepti će, prema izdavaču Chronicle Books, biti bez kanabisa, što je pomalo iznenađujuće. "Znate da mi je u kuhinji sto stupnjeva. Dižem ljestvicu za kuharice s dobro izmiksanom kolekcijom svojih najdražih recepata, kužite me“, rekao je rapper. Navodno će biti uključeni neki od njegovih najdražih recepata poput onog  za Lobster Thermidor, vafla od piletine i tacose. 

Cijena kuharice će biti 25 dolara, a bit će dostupna u drugoj polovici listopada. Dotad uživajte u epizodama „Martha and Snoop's Potluck Dinner Party“!

 

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.