Špajza 24. svibnja 2013.

Što je Katie jela?

What Katie ate
foto: What Katie ate
gastro postao gastro.24sata.hr
Jedinstvena kuharica nagrađivane blogerice i fotografkinje koja surađuje s vodećim australskim gastro magazinima i reklamnim agencijama

Katie Quinn Davis, Irkinja s prebivalištem u australskom Sidneyju, u svjetskim je gastro krugovima poznata kao izuzetna fotografkinja hrane koja surađuje s vodećim australskim gastro magazinima i reklamnim agencijama. Njezin blog What Katie Ate, 2011. godine osvojio je nagradu za najbolju fotografiju hrane na Best Food Blog Award manifestaciji u organizaciji gastro magazina Saveour.com. Katie ujedno piše i recepte za australski ABC Delicious Magazine, za koji ujedno i fotografira i stilizira hranu.

Ove godine, Katie je izdala svoju prvu kuharicu koja nosi naziv njezinog bloga, u kojoj na 304 stranice možete naći kolekciju od 107 domaćih recepata popraćenih doista prekrasnim fotografijama koje možete vidjeti i na njenom blogu. Riječ je i čarobnoj, iskrenoj i inspirativnoj kuharici prepunoj recepata koji su "izvedivi", pristupačni i isprobani a koji su inspirirani autoričinom ljubavi prema toplim obrocima s obitelji i prijateljima, kao i prema raznolikim namirnicama.

Jednostavni, a opet toliko elegantni recepti Katie Quinn Davis istog trenutka u čitatelju bude želju za kuhanjem, a pored recepata Katie je za čitatelje pripremila odlične i korisne savjete i ideje o tome kako ih najbolje provesti u konkretno slasno i neodoljivo jelo. Pored recepata i savjeta, u knjizi ćete naći i priče s autoričinih gastro putovanja, kao i prijedloge za jelovnike. What Katie Ate doista je prekrasna kuharica koja je podjednako gozba za oči, kao i za vaš stol.

Autor: Katie Quinn Davies
Izdavač: Collins, 2013.

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.