Špajza 12. prosinca 2018.

Što mislite o ovoj slojevitoj pizzi?

foto: @lamannabakery, Instagram
gastro postao gastro.24sata.hr
Ako ste pobornik klasične pizze s rajčicom i mozzarellom, nemojte čitati ovaj članak.

Pisali smo o slatkim pizzama, pizzama sa šljokicama, kombinacijama s tjesteninom i različitim drugim izvedenicama ovog jela. Posljednja je u nizu i ova luda pizza s palačinkama.

 

Možda vas zanima... Čoko pizza - totalno iznenađenje za sve čokoholičare! Špajza

 

Kanadska pekara i slastičarnica "Lamanna's Bakery" predstavila je pizzu za obožavatelje doručka i bruncha. Na gigantskom je trokutu hrpa hrskave, karamelizirane slanine, kao i desetak minijaturnih američkih palačinki s maslacem. Vrijedi napomenuti da su na svaku palačinku dodali i komad maslaca, kao i šećerni sirup.  Dakle, jedan je komad poput dobrog švedskog stola u prosječnom hotelu.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This HOT CAKES giant slice will never go BACON your heart ♥️ 🍕 🥞 . . . . . @to_finest @tastetoronto @tastetorontofood @tastethesix @foodieeh @junk.food @toronto_food @blogto @torontofood #tastethesix #grubzon #6tour #tryitordiet #thatfoodfeed #foodandwine #tastetoronto #tastethisnext #toreats #tofinest #to_finest #thekitchn #thehungryhoe #torontobakery #100ita #dailyfoodfeed #hypetoronto #narcitytoronto #dailyfoodfeed #blogto #6ixclassics #bestfood_aroundtheworld #foodiegram #6ixclassics #hypetoronto #narcitytoronto #foodblogger @junk.food @foooodieee @foodsfromthe6ix @tastethisnext @foodnetwork @unilad @feedmetoronto #foooodieee @foooodieee.

A post shared by Lamanna's Bakery (@lamannabakery) on

 

Možda vas zanima... Rainbow pizza - novi hit na društvenim mrežama Špajza

 

Nismo sigurni što mislimo o ovom nesvakidašnjem gastro hibridu i istinski nas zanima hoće li se i ova ideja proširiti. Biste li vi probali ovu pizzu?

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.