Špajza 22. prosinca 2017.

Znate li što piti na Adventu u Zagrebu?

foto: Jamnica
gastro postao gastro.24sata.hr
Jamnica je povela dobitnike natječaja u slani, slatki i tekući obilazak zagrebačkog adventa. Stigao je i izvještaj s potonjeg pa doznajte što piti na Adventu u Zagrebu

Isprobati ponudu zimskih pića na ukupno šest lokacija na Adventu u Zagrebu nije dječja igra niti lak zadatak. No, hrabri Jamnica istraživači svejedno su se upustili u avanturu i revno kušali ponuđena pića. 

Najbolje komentare zaslužila je vruća rakija s Baileys likerom na Stara preša kućici. Odmah nakon nje je prava, domaća kuhana rakija s medom na Jelenovac kućici. U obilasku su kušali i kuhani džin i kuhani Jack te vruće koktele Hot Cubano i Hot Aperol. 

Testirana je i standardna ponuda crnog i bijelog kuhanog vina, voćnih rakija, šljivovica i travarica, a na kojoj kućici morate obavezno zastati i što sve probati, doznajte u izvještaju na web stranicama Jamnice. Ako se pak još uvijek ne možete odlučiti što ćete slano  i slatko jesti na Adventu, bez brige, ranije grupe Jamnica gastro istraživača pokrile su i taj dio.

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.