Špajza 07. lipnja 2024.

Sudionike okupljanja spektakularnih automobila na Grobniku iznenadili vrhunskim gastronomskim doživljajem

foto: autosportadria
gastro postao gastro.24sata.hr
Auto Sport Adria, jedan od najatraktivnijih automobilskih događaja u regiji, vratio se na velika vrata!

Strastveni ljubitelji superautomobila po osmi put imaju priliku uživati u događaju koji promiče sasvim drugačiji turizam jer su im organizatori pripremili bogat program i mnoštvo iznenađenja.

Auto Sport Adria Istria Drive 3.0 nije samo okupljanje ljubitelja automobila i vožnja, već se radi o savršenom spoju uživanja u najboljim cestama, vrhunskoj gastronomiji, luksuznom smještaju te nezaboravnim zabavama. Na Grobniku, na kojem se karavana superautomobila zaustavila, za više od sto sudionika pripremljen je unikatan gastro program. 

Uz raznovrstan catering, glavna ponuda gastro doživljaja u aerodromskom hangaru na Grobniku bile su delicije s roštilja Big Green Egg. Na njima su chefovi Dalibor Karlović i Zlatko Belužić pripremali steakove koji su odležani mjesec i pol dana, vrhunske bifteke i T-Bone steakove. 

Chef Zlatko Belužić zna kako vrhunsku klijentelu, kakva se okupila na ovom događaju, zadovoljiti: "Samo im treba ponuditi što bolje, što svježije, da je iz cijelog svijeta i ja mislim da je to dovoljno", jednostavno je objasnio svoju kuharsku filozofiju Belužić.

Gosti su bili izuzetno zadovoljni ponudom gastro delicija iz čitave Hrvatske, ali i s raznih dijelova svijeta: "Pokrili smo realno stvarno sve. Dolazimo do ekskluzivnih namirnica iz doslovno cijelog svijeta, što iz Japana, što iz Francuske, najbolje iz Hrvatske, tako da ima doslovno svega što možete poželjeti. Imamo fenomenalan francuski kavijar, najsvježije voće iz naših OPG-ova...", dodao je Belužić. 

Program se nastavlja sutra u Istri, odnosno u Puli, Poreču i Motovunu, a organizatori su za sudionike opet pripremili nezaboravne doživljaje. Uživat će i svi znatiželjnici koji sutra, 8. lipnja, u Puli imaju priliku razgledati sve automobile koji sudjeluju u ovogodišnjem izdanju Auto Sport Adria. Automobili će biti izloženi na pulskoj rivi pokraj znamenite Arene od 18 sati.

Pokrovitelji ovog unikatnog događaja su TAG Heuer, Optika Anda, Tifon, Big Green Egg, Motul, Croatia Airlines, Ashton Cigars, Tehnolub, Turistička zajednica Istre, Turistička zajednica Pule i grad Pula.

Više informacija i sadržaja o samom događaju možete saznati na Facebooku i Instagramu Auto Sport Adrie.

 | Author: autosportadria foto: autosportadria  | Author: autosportadria foto: autosportadria  | Author: autosportadria foto: autosportadria

 | Author: autosportadria foto: autosportadria  | Author: autosportadria foto: autosportadria