Timothy Ferriss autor je best-selling naslova (The 4-Hour Workweek i The 4-Hour Body) kojeg u svijetu novih medija zovu Supermanom silikonske doline, jednim od najinovativnijih poslovnjaka i najutjecajnih osoba digitalnog svijeta u 2012. Iako se ne može se pohvaliti dugogodišnjim kulinarskim iskustvom, Ferris je majstor meta učenja, vještine opisane u knjizi uz pomoć koje, u vrlo kratkom vremenu, možete savladati svako nove znanje. Barem tako tvrdi Tim.
Ova je kuharica za sve one koji ne vole kuharice, a sadrži savjete ne samo svjetski poznatih chefova, već i profesionalnih atletskih sportaša, supermodela i šahovskih genijalaca. Tim će vas naučiti kako 6 mjeseci kulinarske škole "stisnuti" u samo 48 sati, kako hranu iskoristiti kao sredstvo zavođenja, kako si osigurati VIP tretman u restoranima i barovima, kako uživati u hrani i prihvatiti gastronomiju kao stil života, kako jesti i dobro izgledati, kako kuhanjem impresionirati druge te kako kuhati bez recepata i to do kraja života...
Autor: Timothy Ferriss
Izdavač: New Harvest, 2012.