Kuharica "The complete Bocuse" jednostavno je Biblija kuharstva. Autor recepata je veliki Paul Bocuse, francuski chef koji još od 1965. nosi tri Michelinove zvjezdice, a 2011. godine Kulinarski institut Amerike proglasio ga je kuharom stoljeća.
Paul Bocuse vjerojatno je najslavniji živući kuhar, jedan je od očeva nouvelle cuisine, vodi svoj restoran L’Auberge du Pont de Collonges blizu Lyona, kao i lanac braserija u Lyonu,a važno je spomenuti i Institut Paul Bocuse na kojem se uči hotelski i restoranski menadžment te umjetnost kulinarstva...
U ovoj kuharici Bocuse je podijelio čak pet stotina svojih recepata, a riječ je o tradicionalnim francuskim jelima. Knjiga na koju ćete, čak i ako ne krenete odmah kuhati, ponosno držati na polici.
Autor: Paul Bocuse
Izdavač: Flammarion 2012.
The Complete Bocuse
28. kolovoza 2013.
gastro postao
Kuharica jednog od najvećih živućih kuhara, francuske zvijezde Paula Bocusea