Špajza 29. siječnja 2018.

Đumbir, limun i kamilica u nezaboravnoj kombinaciji

foto: Promo
gastro postao gastro.24sata.hr
Nakon blagdana, kad smo se svi počastili obiljem hrane, potrebna nam je detoksikacija. Pod time ne mislimo na razne dijete i gladovanje ili pak smoothieje nakon kojih moramo spremati svu kuhinju pola sata. Mi mislimo na čajeve - jednostavne, vrućom vodom prelivene vrećice bogate biljem koje čini samo dobro našem tijelu i pomažu mu u oporavku.

Detoksikaciju možete započeti đumbirom i limunom jer upravo oni pomažu pri izlučivanju toksina iz tijela djelujući na rad i zdravlje probavnog sustava. Smanjuju nadutost, jačaju imunitet i vraćaju ravnotežu tijelu koje je istu izgubilo nakon blagdanskih večera. Naturavita čaj od đumbira s limunom nedavno je predstavljen novi proizvod na tržištu koji čeka da ga probate.

Osim čaja od đumbira i limuna, čaj od kamilice je jedan od čajeva čije bilje odlično djeluje kao probavni stimulans te poboljšava rad jetre. Ako imate problema s grčevima, čaj od kamilice je stvoren za vas jer djeluje blagotvorno kod opuštanja mišića, a ujedno djeluje blagotvorno na kosu i pomaže u borbi protiv akni. Kad «prorade» svi kolači koje smo pojeli i pokažu svoje djelovanje na našoj koži, kamilica je tu da pomogne u rješavanju problema. Preporučuje se osobama koje pate od želučanih smetnji, bolesti mjehura, menstrualnih bolova te probavnih smetnji.

 | Author: Promo foto: Promo

Naturavita, daleko poznata po pažljivom i stručnom uzgoju ljekovitog bilja koje se nalazi u njihovim čajevima, djeluje blagotvorno na vaše tijelo u «post blagdanskom» vremenu. Svojim interesantnim okusom i aromom pripomoći će u rješavanju toksina koji su se smjestili u vašem organizmu i olakšati vam dan.

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.