Špajza 19. rujna 2021.

Večeras pogledaj kako se Gordon Ramsay proveo u Istri!

; Gordon Ramsay i David Skoko foto: www.instagram.com/ribarevsin
gastro postao gastro.24sata.hr
Kroz emisiju "Gordon Ramsay: Neistražene kuhinje - Istra", chef Ramsay Hrvatsku će grastronomiju približiti svjetskoj javnosti. Epizoda će biti prikazana u 21:00 na National Geographicu

Zaljubljenici u gastronomiju diljem svijeta, ove će nedjelju imati priliku upoznati i hrvatsku gastronomiju. Naime, jedan od najgledanijih svjetskih televizijskih kanala, National Geographic, emitirat će epizodu o Istri, iz treće sezone serije "Uncharted" Gordona Ramseya, posvećene manje poznatim svjetskim kuhinjama.

Hrvatska će tako svjetskoj javnosti biti predstavljena kao jedna od najboljih destinacija za sve ljubitelje gastronomije, prirodnih ljepota, avantura i zabave, ali i povijesti i tradicije. Epizoda će premijerno biti prikazana večeras u 21:00. 

U emisiji glavnu ulogu ima popularni britanski chef Gordon Ramsay, koji je jednu od epizoda treće sezone emisije "Gordon Ramsay: Neistražene kuhinje" posvetio upravo Hrvatskoj, točnije Istri. Njegov je domaćin u ovoj avanturi bio poznati hrvatski kuhar David Skoko.

Ramsay je sa Skokom istraživao Istru, njezinu kulturu i tradiciju, isprobavao je lokalne specijalitete poput tartufa i crnog rižota, išao u ribarsku avanturu, i naravno, kuhao prave delicije na rovinjskoj rivi. A kako je doživio Istru i njezine stanovnike, prirodne ljepote, ali i gastronomske kvalitete, saznat ćemo večeras u istarskoj epizodi Ramseyjeve serije "Uncharted"!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Skoko David (@ribarevsin)

 

Možda vas zanima... Gordon Ramsay u Hrvatskoj pripremao sendviče: “Lokalni sastojci su bez premca” Špajza

 

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.