Špajza Gastro zvijezda 17. rujna 2018.

Vedran Bošković kuha i začinjava s ljubavlju

foto: Vedran Bošković
gastro postao gastro.24sata.hr
Vedran stoji iza uspješnog bloga Začinjeno s ljubavlju, kojim je zaslužio mjesto u prvom finalu natječaja Gastro zvijezda, gdje je kasnije postao i pobjednik u svojoj kategoriji. U nastavku pročitajte što misli o bloganju i blogerskoj sceni.

Zbog čega ste svoje kulinarske tajne odlučili podijeliti s gastro znatiželjnicima putem bloga?
Pa iskreno, dugo sam razmišljao hoću li pokrenuti blog ili ne, ali uz mali nagovor svoje bolje polovice odlučio sam ono što kreiram u kuhinji staviti na blog. Često isprobavam jela za koja recepta nema pa ovako imam negdje zapisano, u slučaju da mi se svidi. I tako, nastao je prvenstveno kao moja mala virtualna kuharica, što zapravo i danas jest. :)

Što vas je nagnalo da se opredijelite baš za tradicionalnu i međunarodnu kategoriju?
Upravo moja znatiželja za isprobavanjem novih namirnica, začina i okusa me je odvela prema međunarodnoj kuhinji, a veliko poštovanje prema tradicionalnoj mi ne dopušta da ju zanemarim. :)

Što mislite o hrvatskoj, ali i regionalnoj blogerskoj sceni?
Divna jedna scena i divni ljudi koji ju sačinjavaju. Fokusiran sam na domaće blogere, nekoliko njih i osobna upoznao i imam samo riječi hvala! Toliko kreativnog izražavanja, bilo slikom, tekstom ili videom, se malo gdje može vidjeti. Naravno, regionalna scena ne zaostaje, štoviše, ima predivnih blogova, pogotovo nekoliko blogova iz Srbije koji naprosto ostavljaju bez teksta. :)

Po čemu se ističete od ostalih blogera koji su fokusirani na tradicionalnu kuhinju?
Uh, nezahvalno pitanje. Možda po tome što izvlačim neke stvarno stare recepte ili po tome što tradicionalne predstavljam na malo moderniji način?

Zbog čega bi baš vi trebali postati nova Gastro zvijezda?
Ok, ovo je zapravo nezahvalno pitanje, a ne ono prethodno! Paaaaa, priprema hrane je  za mene užitak i upravo ta hrana je za  mene prava zvijezda, tako da...


Trebamo tvoju pomoć! Tražimo i nagrađujemo najbolje regionalne food blogove u natječaju Gastro zvijezda. Dođite na website Gastrozvijezda.hr i reci nam koji su tvoji omiljeni food blogovi. Voli te tvoj Gastro.hr tim! :)

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.