Špajza 23. kolovoza 2018.

Veliki popust na škole kuhanja i slastičarstva!

foto: Promo
gastro postao gastro.24sata.hr
Upišite školu kuhanja i slastičarstva do 1. rujna i ostvarite čak 50% popusta!

U Centru za kulturu prehrane za nekoliko dana započinje nova sezona školica kuhanja i individualnih radionica. Mi smo u proteklih nekoliko godina često bili gosti na jednodnevnim radionicama, puno naučili, zabavili se i, ono što je nama zaista bitno, dobro najeli. Danas vam najavljujemo odličan projekt koji ulazi u svoj četvrti ciklus – škole kuhanja i slastičarstva.

Već se 6. rujna možete priključiti skupini entuzijasta slastičara i svladati pripremu biskvita, prhkog, dizanog, vučenog, lisnatog i kuhanog tijesta, zdravih slastica, muffina i cupcakesa te krema i blagdanskih slastica. Škola slastičarstva 1 podijeljena je na deset tematskih susreta koji će se održavati od rujna do lipnja sljedeće godine, svakog prvog četvrtka u mjesecu u večernjem terminu. Redovna je cijena 4500 kuna no, ako se prijavite do kraja tekućeg mjeseca, platit ćete samo polovicu iznosa! 

 

 | Author: Promo foto: Promo

 

Ako su vaše slastičarske vještine na višem nivou i žudite za izazovom, priključite se naprednoj grupi na Školi slastičarstva 2, koja počinje 13. rujna. Svaki drugi četvrtak u mjesecu učit ćete pripremati klasike poput creme brulee, choux tijesta, macaronsa i Entremets torte s mirror glazeom. Također ćete, ako se prijavite u sljedećih tjedan dana, platiti samo polovicu cjelokupnog iznosa od 3000 kuna.

 

 | Author: Promo foto: Promo

 

U slučaju da ipak više volite domaću tjesteninu, meso, ribu ili pak domaći kruh – pravi je izbor za vas Škola kuhanja 1. Tijekom šest termina, koje u sljedećih nekoliko dana možete platiti samo 1500 kuna, moći ćete usvojiti osnovne kuharske tehnike, stvoriti dobru naviku planskog kupovanja namirnica i kuhanja, ali i isprobati čak 25 jela. Za Školu kuhanja 1 rezervirajte svaki treći četvrtak!

 

 | Author: Promo foto: Promo

 

Preostali četvrtak u mjesecu namijenjen je onima koji su već iskusni, ali žele izbrusiti kulinarske vještine i posvetiti pažnju finesama. Na naprednoj Školi kuhanja 2 fokus je na rižotu, teletini, junetini i svinjetini, ali i pripremi curryja, stir fryja i različitih njoka. Promotivna je cijena također 1500 kuna.

 

 | Author: Promo foto: Promo

 

Preporučujemo vam da iskoristite ovaj popust i u sljedećih pola godine učite i uživate u zagrebačkom Centru za kulturu prehrane. U istraživanju kulinarskog svijeta i testiranju vlastitih mogućnosti pripomoći će vam voditeljice Andrea Cukrov, Anja Bajt i Anita Kozina

Bacite oko na raspored radionica i odlučite do kraja kolovoza jer ćete ostvariti pravo na popust od čak 50%!

 

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.