Špajza 07. studenoga 2017.

Za prave fanove: Breaking Bad bar u Londonu

foto: ABQ London Facebook
gastro postao gastro.24sata.hr
Nastao je kao ljetni pop up bar, ali zbog velike posjećenosti, londonski Breaking Bad bar i danas na neobičan način uveseljava fanove ove super popularne serije.

Iako se serija Breaking Bad na malim ekranima prikazivala od davne 2008. do 2013. godine, ona nikada do kraja nije pala u zaborav. Kvalitetna glumačka postava i napeta radnja svrstale su ovu seriju u jednu od najpopularnijih svih vremena, a da je tome tako i danas, dokazuje i pop up bar u Londonu koji svakodnevno oduševljava fanove diljem svijeta.

 

 

Bar ABQ smješten je u kamp kućici kakvu su u seriji koristili Walter i Jessie za pripremu metamfetamina, no umjesto droga, u ovom se baru samostalno miješaju čudesni napici.

Osim toga, sastojci za koktele dolaze u epruvetama, injekcijama i laboratorijskom priboru. Posjetitelji čak mogu obući i specifična žuta zaštitna odjela kakva su nosili glavni junaci serije u svojim operacijama kuhanja metamfetamina. 

 

 

Najbolje od svega, ovu posebnu kamp kućicu možete unajmiti za privatni tulum, pa ako se uskoro nađete u Londonu, svakako dojavite je li dobro kao što izgleda.

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.