Špajza 14. ožujka 2019.

Zvijezda traži hrvatski sendvič: Osvojite 10.000 kuna!

foto: Zvijezda
gastro postao gastro.24sata.hr
Jedino je pravilo koje treba ispoštovati - sendvič je bezveze kad nema majoneze i zato u svaki recept treba ubaciti omiljenu Zvijezda majonezu

Nabrusite noževe, pripremite sastojke, Zvijezda traži hrvatski sendvič i za to nudi vrijednu nagradu – 10.000 kuna na potrošačkoj kartici! Sve što trebate napraviti je osmisliti ili podijeliti recept za svoj savršeni sendvič pa ga popraviti Zvijezda majonezom jer, jasno je, sendvič je bezveze kad nema Zvijezda majoneze.

Zvijezdin Servis za sendviče već je popravio brojne svjetske sendviče pristigle iz dalekog Brazila, Rusije pa i Francuske, a sad je došlo vrijeme da pronađemo i odaberemo najbolji hrvatski sendvič.

Razigrajte se, uključite maštu, spojite nespojivo, ali pazite da vaša kreacija bude fina. Sendviči koji budu sadržavali neki sastojak karakterističan za Hrvatsku osvajat će više simpatija kod žirija! Obavezno je ispoštovati geslo svih ljubitelja sendviča: sendvič je bezveze kad nema majoneze i zato u svaki recept trebate ubaciti svoju omiljenu Zvijezda majonezu.

Natječaj traje do 31. ožujka u ponoć dokad na micrositeu Servis za sendviče trebate postaviti fotografiju svog sendviča i opisati zašto je baš on poseban. Prepustite se mašti i pokažite kreativnost jer nema toga tko ne može napraviti ukusan sendvič.

Osim glavne nagrade od 10.000 kuna na potrošačkoj kartici i poklon paketa Zvijezda proizvoda, bit će nagrađeni i drugo plasirani recept i to s 5000 kuna na potrošačkoj kartici, dok će trećeplasirani sendvič svom autoru donijeti 3000 kuna na potrošačkoj kartici te će također dobiti poklon paket Zvijezdinih proizvoda uz podjelu recepta na medijskim i Zvijezdinim kanalima (web i društvene mreže). Za idućih 10 sudionika osigurane su utješne nagrade – poklon paketi Zvijezda proizvoda.

Sve detalje natječaja potražite OVDJE.
 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.