16. kolovoza 2016.

Specijaliteti od tune, vino i craft pivo na prvom Hook and Cook festival u Medulinu

hook and cook
1/3
foto: Promo
gastro postao gastro.24sata.hr
Vrijedni ribari će 20. kolovoza kao i svako jutro, pristati na mulo u Medulinu i iskrcati svježu ribu. Dio ulova krenuti će standardnim putevima kako bi oplemenilo obiteljske gozbe i ponudu restorana diljem zemlje no, toga dana, jedan dio ribe neće ići daleko jer se upravo na tom mulu iste večer odvija prvi Hook & Cook festival.

Hook and cook je festival koji specijalitete od tune pripremljene na "street style" način želi sljubiti sa svježim vinima, craft pivama i glazbenim vizijama zanimljivih dj-a kako bi se na jednu večer stari ribarski mulo pretvorio u malu pozornicu pod lampicama i zvijezdama.

Cijela priča počinje s vrijednom ekipom "Tunana fishing-teama" koja je zadužena za promociju kvalitetne namirnice koja će se slaviti na Hook & Cook-u. Svježa tuna služi kao muza kreativnom kuharskom teamu s pulske tržnice ("Plac-e") koji će za tu večer pripremiti slasne varijante tuna burgera, cevichea i tuna steamed bunova. Da usta nebi presušila pobrinuti će se ekipa iz Stelle (Craft Beer Festival Medulin).

hook and cook | Author: Promo foto: Promo

Za zabavu do ranih jutarnjih sati zaduženi su DJ-i iz kolektiva "Legalize Lambada" i "Vakum" koji će inspiraciju crpiti iz zadovoljnih osmijeha i tjerati na ples. 

Ne preostaje vam drugo no doći 20. kolovoza u Medulin na Hook and cook festival. Vidimo se!

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.