22. rujna 2016.

Ultimativni sendvič za dobro jutro

sendvič
foto: Screenshoot
gastro postao gastro.24sata.hr
Sendvič na tri kata o kojem ćete zasigurno pričati još dugo.

Brzinski doručak koji sadrži sve što vam je potrebno da preživite do ručka ponekad je zbilja teško osmisliti. Donosimo vam recept za ultimativni sendvič koji će vaš dan nesumnjivo učiniti nezamislivo boljim. Potrebne su vam tri kriške kruha, jedno jaje i dodaci poput slanine, rajčice i avokada.

Kremasti sendvič s tekućim žumanjkom i najdražim dodacima je spreman brže no što ste mogli zamisliti. Najprije izdubite sredinu jedne kriške kruha i bacite ju na otopljeni maslac. U njemu ispecite jaje, a da bi se ono ispeklo s obje strane ravnomjerno, prekrijte tavu folijom. Kruh koji će biti na dnu premažite majonezom ili maslacem, dodajte povrće po želji i hrskavo pečenu slaninu. Srednji sloj neka bude jaje u kruhu koje ste prethodno ispekli. Dodajte još malo dodataka pa sve prekrijte finim tostiranim kruhom. Prerežite na pola kako bi uživanje bilo još lakše i navalite jer - doručak je ipak najvažniji obrok u danu!

Cijeli postupak pogledajte u videu!

Dobar tek. 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.