Hrskavi keksići s čokoladom i kokosovim uljem

Thinkstock
Oduševite apsolutno sve ovim hrskavim divoticama!
Vidi originalni članak

Pravi mali neodoljivi ljepotani kojih se ne možete zasititi.

za najslađe trenutke Trostruko čokoladni keksi za prave čokoljupce

Probajte ih još tople, dok vam se čokolada rastapa po prstima, ili ih jednostavno jedite s toplim kakaom. No, ovi keksići su toliko dobri da ih možete natrgati i po sladoledu te tako uživati u pravoj maloj deliciji!

Čarolija! Samo tri sastojka za badem keksiće

Sigurni smo kako će vam ukućani biti oduševljeni!

Sastojci:

  • 1/3 šalice kokosovog ulja, rastopljenog i ohlađenog
  • 2/3 šalice smeđeg šećera
  • 1 jaje
  • 1 žličica vanilije
  • 1 šalica glatkog brašna
  • 1/2 žličice sode bikarbone
  • 1/4 žličice soli
  • 2/3 šalice čokoladnih kapljica

zdravo i fino Bezglutenski keksići s čokoladom koji će vas osvojiti!

Priprema: 

  1. Zagrijati pećnicu na 180 stupnjeva
  2. Pomiješati kokosovo ulje, jaje, šećer i vaniliju
  3. U drugoj posudi pomiješati brašno, sol i sodu bikarbonu
  4. Umiješati suhe sastojke u mokre i nježno umiješati kapljice čokolade
  5. Žlicom vaditi smjesu na lim obložen papirom za pečenje
  6. Peći u zagrijanoj pećnici 10 - 13 minuta, dok ne postanu lijepe zlatne boje
  7. Po želji, kada su gotovi, posipajte ih krupnom morskom soli.
Posjeti Gastro.hr