Moraš isprobati
Pronađeno 34 rezultata za tag „
smeđi šećer
”
ZAGRIJ SE
Meksička vruća čokolada prema receptu Ine Garten
Imamo recept za neobičnu vruću čokoladu koju slavna Bosonoga kontesa priprema uz dodatak praha od kajenske papričice
ZDRAV POČETAK DANA
Zapeci zobene pahuljice i uživaj u hrskavim pločicama
Pripremi slasne zobene pahuljice s dodacima i uživaj nekoliko dana u odličnom zdravom doručku.
dobar tek!
Sočni svinjski kotleti sa smeđim šećerom
Ako ti nedostaje ideja za današnji ručak ili večeru, posluži se ovim jednostavnim receptom za vrhunske svinjske kotlete.
na giadin način
Naš omiljeni recept za brownies s tamnom čokoladom
Celebrity chefice Giade De Laurentiis ima odličan recept za brownies s tamnom čokoladom...
pametno biraj
Bijeli ili smeđi šećer: Koja je razlika u pripremi slastica?
Može li prilikom pečenja smeđi šećer zamijeniti bijeli i obrnuto? Odgovor je da, ali samo ponekad! Naime, postoji razli…
Njam!
Blondies od jabuka idealan su recept na prijelazu iz ljeta u jesen
Ako voliš deserte s jabukom, ovaj svakako prepiši ili ispiši i pričvrsti magnetićem za hladnjak.
stvaraju ovisnost
Ušećereni pekan orasi - grickalica i dodatak salatama
Ako slučajno naletiš na pekan orahe u trgovini, obavezno zagrabi dvije lopatice i pripremi izvanrednu grickalicu!
isprobajte!
Za doručak: Hrskava slanina s tajnim sastojkom
Za doručak se počastite sočnim pecivima, klasičnim jajima na oko i hrskavom i karameliziranom slaninom.
Svakako isprobajte!
Pečene breskve uz kuglicu sladoleda od vanilije
Ako imate klimu, i nije vam mrsko paliti pećnicu, obavezno za desert pripremite ove mekane pečene breskve...
grickalica
Jeste li probali slatku kandiranu slaninu?
Iako slaninu najčešće ne jedemo u "slatkom ruhu“, ono joj jako dobro pristaje.
50 shades of hunger
Cimet rolice - odlična verzija sezonskog klasika
Dolaskom hladnijih dana i moja pećnica je sve više u pogonu, što me neizmjerno veseli...
50 shades of hunger
Od zrelih banana napravite odličan doručak
Nerijetko se desi svima nama da nam ostane poneka prezrela banana koja nam nije privlačna za jelo, a opet nam je žao ba…
DOBAR TEK!