Recepti 13. travnja 2017.

Hrskavi keksići s čokoladom i kokosovim uljem

Thinkstock
gastro postao gastro.24sata.hr
Oduševite apsolutno sve ovim hrskavim divoticama!

Pravi mali neodoljivi ljepotani kojih se ne možete zasititi.

Možda vas zanima... Trostruko čokoladni keksi za prave čokoljupce Špajza

Probajte ih još tople, dok vam se čokolada rastapa po prstima, ili ih jednostavno jedite s toplim kakaom. No, ovi keksići su toliko dobri da ih možete natrgati i po sladoledu te tako uživati u pravoj maloj deliciji!

Možda vas zanima... Samo tri sastojka za badem keksiće Recepti

Sigurni smo kako će vam ukućani biti oduševljeni!

Sastojci:

  • 1/3 šalice kokosovog ulja, rastopljenog i ohlađenog
  • 2/3 šalice smeđeg šećera
  • 1 jaje
  • 1 žličica vanilije
  • 1 šalica glatkog brašna
  • 1/2 žličice sode bikarbone
  • 1/4 žličice soli
  • 2/3 šalice čokoladnih kapljica
Možda vas zanima... Bezglutenski keksići s čokoladom koji će vas osvojiti! Recepti

Priprema: 

  1. Zagrijati pećnicu na 180 stupnjeva
  2. Pomiješati kokosovo ulje, jaje, šećer i vaniliju
  3. U drugoj posudi pomiješati brašno, sol i sodu bikarbonu
  4. Umiješati suhe sastojke u mokre i nježno umiješati kapljice čokolade
  5. Žlicom vaditi smjesu na lim obložen papirom za pečenje
  6. Peći u zagrijanoj pećnici 10 - 13 minuta, dok ne postanu lijepe zlatne boje
  7. Po želji, kada su gotovi, posipajte ih krupnom morskom soli.
Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.