gastro postao
Oduševite apsolutno sve ovim hrskavim divoticama!
Pravi mali neodoljivi ljepotani kojih se ne možete zasititi.
Probajte ih još tople, dok vam se čokolada rastapa po prstima, ili ih jednostavno jedite s toplim kakaom. No, ovi keksići su toliko dobri da ih možete natrgati i po sladoledu te tako uživati u pravoj maloj deliciji!
Sigurni smo kako će vam ukućani biti oduševljeni!
Sastojci:
- 1/3 šalice kokosovog ulja, rastopljenog i ohlađenog
- 2/3 šalice smeđeg šećera
- 1 jaje
- 1 žličica vanilije
- 1 šalica glatkog brašna
- 1/2 žličice sode bikarbone
- 1/4 žličice soli
- 2/3 šalice čokoladnih kapljica
Priprema:
- Zagrijati pećnicu na 180 stupnjeva
- Pomiješati kokosovo ulje, jaje, šećer i vaniliju
- U drugoj posudi pomiješati brašno, sol i sodu bikarbonu
- Umiješati suhe sastojke u mokre i nježno umiješati kapljice čokolade
- Žlicom vaditi smjesu na lim obložen papirom za pečenje
- Peći u zagrijanoj pećnici 10 - 13 minuta, dok ne postanu lijepe zlatne boje
- Po želji, kada su gotovi, posipajte ih krupnom morskom soli.