Jogurt koristim svakodnevno kao međuobrok. I ja i djeca. I pas. Svi ga pijemo u tu svrhu. Moj muž, s druge strane, pije ga uz čokoladu i napolitanke. Nije mu jasno kako to da nitko drugi to još nije otkrio. ... prikaži još! Možda za koji dan popije gutljaj nakon juhe. Eto, ako se to ne zove nije ljubitelj jogurta...
Jogurt se svakodnevno miješa u moj život. Za doručak ušulja se u mješavinu sa svježim sirom i paprikom. U podne uleti u neki preukusni umak. Za desert se pomiješa sa savršenim cheesecakeom s jabukama i cimetom. A tek onaj okus ... prikaži još! jogurta prije spavanja... mljac! U moj životu, jogurt se u sve miješa!
Prvi mi je obrok jogurt u koji umiješam žitarice; on mi razbistri um i poveća koncentraciju. Svaki tjedan koristim ga u kolačima: Obična zlevka, Torta od jogurta i sira, Jogurt pita i Kolač od jogurta sa raznim voćem. Sjećam se ... prikaži još!e iz djetinjstva mazanja jogurta na pocrvenjelu kožu.
Namirnica bez koje ne mogu zamisliti svoj dan! Jogurt koristim u svim verzijama, od napitka, preljeva za salate, izradu tijesta, kolača, u kozmetici i sl.. On je naš pokretač za uspješan dan. Pošto ima univerzalnu primjenu koristimo ga ujutro, podne ... prikaži još!ne i na večer. On je dio obitelji!
Jogurt koristim svakodnevno u prehrani. Kao doručak, večera ili za umake za razna jela, preljeve za salate i za kolače i torte. Najviše ga koristimo kao desert ili kao sastavni dio raznih kolača.. Često i u kozmetičke svrhe ili kao ... prikaži još! prva pomoć kod uboda i opeklina