19. listopada 2015.

Vodimo vas na najukusniju pizza radionicu

Članak Povratak na članak
Komentari 55
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Gastro dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Gastro te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Daba 09:29 23. Listopad 2015.

    Ne vjerujem u niti jedan "tajni" sastojak osim truda i ljubavi! Dakl "tajna" vrhujnske pizze je - pravilan omjer grifik i glatt KVALITETNOG brašna, gobra germa, mlaka profiltritana voda i vrhunsko maslinovo ulje, a slijedeća "tajna" je RUČNO završavanje bula ... prikaži još! i RUČNO rzvlačenje pizze!

  • Cola 19:50 25. Listopad 2015.

    Tajna je u Miele pećnici, a sastojci su poznat Hedonistica s pokrićem Cola

    • Cola 19:54 25. Listopad 2015.

      Dragi moji pozovite me i otkrit ću Vam tajnu Što kaže citat iz Alan Forda Nikad nemoj odustati osim kad moraš Živjele pizze Vidimo se LP Cola

  • sbotica 17:25 20. Listopad 2015.

    Domaće maslinovo ulje i domaće, onako iz rerne prepržene slane masline i svježi boslijak iz vrta.

  • Durdica 21:38 23. Listopad 2015.

    Ni za vjerovati,ali nikada u zivotu ni sam napravila pizzu,ali tko zna mozda postanem pizza majstorica!

  • Bug88 13:57 20. Listopad 2015.

    Obožavam pizze i voljela bih naučiti kako biti "pizza majstor" :)

  • Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.