19. listopada 2015.

Vodimo vas na najukusniju pizza radionicu

Članak Povratak na članak
Komentari 55
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Gastro dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Gastro te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • jopisa 11:57 22. Listopad 2015.

Masline s mog ranča koje sam sama ubrala na omiljenom mi otoku Ugljanu i sama ih odgorčava, te spremala u staklenke. Prilikom pečenja puštaju mirise i okuse otoka......mmmmmm........i sve to u srcu lijepe naše, Zagrebu!!!

• sandava281 11:46 22. Listopad 2015.

S pizzom nema granica pa tako stalno dodajem oznaku tajnosti sastojcima. Trenutno je to u tijesto dodana sitno rezana kadulja i bosiljak. Uz pregrst ostalih domacih cudesa,od rajcice,kobasice,maslinovog ulja,nema da nije mljac :)

• stipa 11:39 22. Listopad 2015.

Svježa rajčica i domaći pršut.

• leaa182 18:44 25. Listopad 2015.

Tajni sastojak mora ostati onakav kakvim ga čini upravo riječ – tajni . Radim dobre pizze, al' ne i izvrsne…. pa, hoćete li mi odati tajni sastojak?

• Danijela79 18:15 26. Listopad 2015.

Kada s guštom pripremam tijesto i doista uživam u tome, pizza ne može ispasti loše. Tajna je u osjećaju i vrijednim rukama.

• Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.