Pjenasta i sočna
Pronađeno 6 rezultata za tag „
beze kore
”
maxyama
Torta od lješnjaka i čokolade u koju ćete se zaljubiti
Naša kolumnistica Maja okušala se u pripremi deserta i stvorila divno, hrskavo izvana, a meko iznutra lješnjak čudo...
Naš ljetni odabir
Eton Mess - neuredan desert kojeg će zavoljeti i najuredniji
Kombinacija hrskavih puslica sa slatkim umakom od jagoda i vrhnjem za šlag oduševit će vas.
Mateja Likes to Cook
Dinaro, skloni se: Najjači ledeni vjetar ikad!
Ova torta nikada nije bila lakša i ukusnija. U čemu je štos? U savršenoj kombinaciji bobičastog voća, pravoj dozi ljuba…
Gastro.hr
Kako do savršenih beze kora za neodoljive slastice!
Bijela smjesa od koje se najčešće rade puslice ili sušene kore za 'pavlovu' pečeni je snijeg od bjelanjaka sa šećerom.
Gastro.hr