Tko bi probao? U prodaju stiže foie gras uzgojen u laboratoriju?! Nismo sigurni što mislimo o … Australska tvrtka Vow već se niz godina bavi uzgojem mesa u laboratoriju, a sada su predstavili novi proizvod - foie gr… Najave
božićni ručak Punjena guska - hit jelo blagdanske trpeze Pečena guska je klasik među božićnim jelima, a s rafiniranim nadjevom i primamljivo poslužena zadovoljit će i najveće g… Recepti
Gastro.hr Namirnica tjedna: Aromatični okusi delicija od pernate divljači Zavirite u magičan šumski svijet pa otkrijte posebnost delicija poput punjene prepelice ili pak mesa fazana, guske i pa…
Gastro.hr Prvo Viško Pivo: Ljubav je rođena! Hrvatska je pivska scena procvjetala u posljednje dvije godine, i sada konobarima stvarno nije lako odgovoriti na pitan… Špajza
Gastro.hr Favoriti koji su opet na meniju Neka jela su toliko dobra da trebaju zauvijek ostati na blagdanskom meniju.