Prijavi se Prijavi se
gastro.24sata.hr
  • Recepti
  • Recenzije
  • Kolumne
  • Najave
  • Gastro zvijezda
Prati nas i na:
Pronađeno 7 rezultata za tag „

nož

”
po uzoru na japanske

Ručno kovani kuhinjski noževi iz radionice Silvija Hrnčira

Silvio Hrnčir akademski je kipar i već skoro šest godina djelatnik zlatarne Lapidarium. Autor je nekih od kolekcija nak…
Špajza
branko naslovna luk.jpg
Branko Ognjenović

Jednom zauvijek: Naučite pravilno narezati luk

U svakodnevnoj pripremi hrane, luk je jedna od najučestalije korištenih namirnica. Većina recepata odmah u početku traž…
Špajza
luk
suze liju moje oči

Kako nasjeckati luk da se ne rasplačete?

Vjerojatno najveći agresivac među povrćem, koji može rasplakati baš svakog - luk!
Špajza
Nož
Gastro.hr

Uvijek može zatrebati: Super trik kako naoštriti nož

Tupi noževi mogu biti opasni, a ako ste na kampiranju, na izletu, na moru i niste pri svojim oštrilima koje inače koris…
Kako pravilno naoštriti nož
Gastro.hr

Kako pravilno naoštriti noževe?

Čak i najbolji noževi s vremenom mogu postati tupi, otežavajući i najlakše rezanje. Oštar nož nije samo bitan za što pr…
Luk
Gastro.hr

5 klasičnih trikova velikog Gordona Ramsaya

Gordon Ramsay u kratkom videu objašnjava pet osnovnih kulinarskih trikova za svaki dan
Sjeckanje luka
Gastro.hr

Dosta je plakanja: Kako narezati luk bez suza?

Luk je temelj za kreiranje aroma u jelu što je dovoljan razlog da većina jela započinje sjeckanjem luka.
  • Kontakt
  • Oglašavanje
  • Impressum
  • Uvjeti korištenja
  • Pravila privatnosti
  • RSS
  • Politika kolačića
  • Arhiva

Prati nas i na:

Copyright © 2025. 24sata

Partnerski portali

  • 24sata.hr
  • miss7.hr
  • autostart.hr
  • miss7mama.hr
  • miss7zdrava.hr
  • express.hr
  • joomboos.hr
  • ordinacija.hr
  • poslovni.hr
  • njuskalo.hr
  • vecernji.hr
  • pixsell.hr
  • popusti!
Powered by:
Publitzer