tips & tricks Za više okusa i sočnosti: 5 odličnih umaka za janjetinu Krepki janjeći temeljac, brzi umak od metvice, umak od ostataka pečenja, začinsko bilje i marinada sa začinima – 5 je k… Špajza
nove ukusne ideje 3 hit umaka: Od manga i limete, rajčica i peršina te od đumbira i naranče Isprobaj ove nove, zanimljive umake – savršeno idu uz tjesteninu i roštilj, ali i bilo koji 'konkretan' obrok Recepti
najbolje od mesa 3 najbolja recepta za marinade – za piletinu, steak i(li) ribu Složit ćeš se s nama kad kažemo da je najvažniji dio pripreme hrane ono što se događa i prije samog kuhanja ili pečenja… Recepti
Novi okusi roštilja Remulada – kremasti umak koji je mnogima bolji i od tartara! Ovaj kremasti umak posebno se dobro slaže s morskim plodovima (naravno i raznim vrstama riba) ali je istodobno izvrstan… Recepti
Dobro je znati Chimichurri umak – argentinska tajna fantastičnog jela Nije tajna da volimo zelene umak pa ovaj argentinski recept za chimichurri nije iznimka. Svježi origano, peršin i korij… Recepti