Njihovom timu, koji predvodi voditeljica i pastry chefica Ana Jelić, nedavno su se pridružile Splićanka Julija Beroš i Ruskinja Tatiana Krylova i svojim zanimljivim kreacijama privukle pažnju mnogih. Biberon je tako postao bogatiji za još dva poznata imena u svijetu slastica. Iz zagrebačkog Biberona u posjet je stigla i Ana Mišković, u čijim smo slasticama također imali priliku uživali.
Biberon njeguje svoju tradiciju već skoro 10 godina, a ovog proljeća uspjeli su iznenaditi svojim novim, ukusnim i neodoljivim slasticama. Privlačile su nas kako izgledom tako i jedinstvenim nazivima (Tonka reci cvrčak, Divji cvit, Dolce sole...). Isprobali smo i keksiće od kojih su nam se najviše svidjeli oni okusa rapske torte te keksići od čokolade i kikirikija.
Nismo mogli ne primijetiti i njihove raskošne sladolede, među kojima bi i oni najizbirljiviji pronašli nešto za sebe. Degustirali smo dio njihove ponude, ali i saznali sve što nas zanima o slasticama u razgovoru s njihovim novim pastry cheficama i ostatkom prisutnih uzvanika.
Sigurno ćete se ponovno poželjeti vratiti u ovaj ugodan i lijepo uređen prostor koji bi neki nazvali idealnim mjestom za ''opaliti'' i koju dobru fotku. Odlična lokacija s još boljim pogledom i osvjetljenjem na kojoj u svako doba dana možete uživati u njihovoj bogatoj ponudi.