Kolumne 26. ožujka 2018.

Isprobali smo nove slastice u splitskom Biberon Cakesu!

foto: Karla Kovačić
gastro postao gastro.24sata.hr
Prošlog je četvrtka u Mall of Splitu predstavljena nova ponuda Biberon cake bara.

Njihovom timu, koji predvodi voditeljica i pastry chefica Ana Jelić, nedavno su se pridružile Splićanka Julija Beroš i Ruskinja Tatiana Krylova i svojim zanimljivim kreacijama privukle pažnju mnogih. Biberon je tako postao bogatiji za još dva poznata imena u svijetu slastica. Iz zagrebačkog Biberona u posjet je stigla i Ana Mišković, u čijim smo slasticama također imali priliku uživali.

 | Author: Karla Kovačić foto: Karla Kovačić  | Author: Karla Kovačić foto: Karla Kovačić

Biberon njeguje svoju tradiciju već skoro 10 godina,  a ovog proljeća uspjeli su iznenaditi svojim novim, ukusnim i neodoljivim slasticama. Privlačile su nas kako izgledom tako i jedinstvenim nazivima (Tonka reci cvrčak, Divji cvit, Dolce sole...). Isprobali smo i keksiće od kojih su nam se najviše svidjeli oni okusa rapske torte te keksići od čokolade i kikirikija.

 | Author: Karla Kovačić foto: Karla Kovačić  | Author: Karla Kovačić foto: Karla Kovačić

Nismo mogli ne primijetiti i njihove raskošne sladolede, među kojima bi i oni najizbirljiviji pronašli nešto za sebe. Degustirali smo dio njihove ponude, ali i saznali sve što nas zanima o slasticama u razgovoru s njihovim novim pastry cheficama i ostatkom prisutnih uzvanika. 

 | Author: Karla Kovačić foto: Karla Kovačić

Sigurno ćete se ponovno poželjeti vratiti u ovaj ugodan i lijepo uređen prostor koji bi neki nazvali idealnim mjestom za ''opaliti'' i koju dobru fotku. Odlična lokacija s još boljim pogledom i osvjetljenjem na kojoj u svako doba dana možete uživati u njihovoj bogatoj ponudi.

 | Author: Karla Kovačić foto: Karla Kovačić

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.