Kolumne Gastrolovci 08. listopada 2019.

Predstavljamo vam Gastrolovce!

Powered by:

gastro postao gastro.24sata.hr
Jesi li primijetio/la kako u posljednjih nekoliko mjeseci food blogere nazivamo Gastrolovcima? Ovo nije samo simpatičan nadimak, iako ima i tu funkciju, već je riječ o nazivu našeg novog projekta...

Ako nas čitaš i pratiš društvene mreže, sigurno si zapazio/la kako se često družimo s blogerima te da je njihov autorski sadržaj sastavan dio našeg portala. Bez blogerskih ideja i ukusnih jela dnevni bi nam posao sigurno bio monotoniji, a sve te male gušte želimo podijeliti i s tobom. Zbog toga otvaramo specijal u kojem ćeš moći pronaći najnovije recepte naših Gastrolovaca i baš uvijek biti u toku, a obećajmo i odlične fotografije i video materijal.

U svakom slučaju, kada ti ponestane inspiracije za ručak ili se zaželiš domaćih slastica – "baci oko" na naš specijal!

 

 | Author: Gastro.hr foto: Gastro.hr

Tko su Gastrolovci?

Darko Kontin (Darkova web kuharicaveć je nekoliko puta rušio rekorde čitanosti receptima za jednostavne i ukusne slastice, a podjednako je uspješan i u pripremi slanih jela. Svestrana je i prošlogodišnja Gastro zvijezda Nasja Duplančić (Mama, ja sam gladan), čija je hrana raznovrsna i zdrava, a u isto vrijeme zadovoljava i sve dječje želje. 

 | Author: Gastro.hr foto: Gastro.hr

Kasandra Draganić (Forking Croatia) majstorica je tijesta  i tradicije, a rado jedemo i njene bogate mesne delicije. Uz bok joj stoji i Vedran Bošković (Začinjeno s ljubavlju), koji zna što treba napraviti sa sporo pečenim rebarcima, a odlično se snalazi i sa specijalitetima s drugih kontinenata.

 | Author: Gastro.hr foto: Gastro.hr

Ena Kokanović (Foodgasm by Ena) pouzdani je dobavljač domaćih mesnih proizvoda i ljubitelj slavonske kuhinje, ali nas često iznenadi i kremastim kolačima i tortama. Deserti su u malom prstu i Neveni Josipović (Mama drama), prošlogodišnjoj Gastro zvijezdi u području slastica. 

 | Author: Gastro.hr foto: Gastro.hr

Tim Gastrolovaca čine i Matija i Željka (Sweety and Spicy), komplementaran gastronomski par čiji kulinarski eksperimenti nemaju geografskih granica. Velik doprinos timu je i jedina veganka, Gracia Petek (Kiwi go crazy), koja kuha toliko dobro da ni najveći ljubitelji mesa nemaju što prigovoriti.

 | Author: Gastro.hr foto: Gastro.hr

 

Prati Gastrolovce i njihove kulinarske avanture!

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.