Kolumne 26. listopada 2017.

Wine dose: Paket namijenjen pravim vinoljupcima

foto: Promo
gastro postao gastro.24sata.hr
Tvrtka Estricto koja stoji iza projekta i aplikacije Terravin - vinskog projekta koji ima za cilj na jednom mjestu približiti vinarije, vinare i njihove vinske podrume turistima i zaljubljenicima u Hrvatsku, hrvatske ljepote i hrvatska vina, osmislila je ponudu vinskih paketa pod imenom Wine dose.

Wine dose paket se sastoji od tri brižljivo odabrana vina iz različitih dijelova Hrvatske (Istra, Dalmacija i kontinentalna Hrvatska), te promotivno – edukativnih dodataka, a uključuje i mnoštvo dodatnih pogodnosti za sve članove „Wine dose“ vinskog kluba.

Wine dose paket se dostavlja naručiteljima jednom mjesečno otprilike u istome periodu. Svoju mjesečnu dozu vina mogu naručiti sve punoljetne osobe sa područja Europe. Dostava paketa je besplatna za područje cijele Hrvatske izuzev otoka povezanih samo trajektnim linijama gdje se dostava naplaćuje 25,00 kn.

Vino | Author: Thinkstock foto: Thinkstock

Naglasak je na vinima koja nisu toliko dostupna i raširena na tržištu. Wine dose vinska kutija napravljena je od jelovine te je zapečaćena voštanim žigom. Uz pomno odabrana vina kupce čekaju i edukativne kartice o vinima koja se nalaze u kutiji. Kartice sadrže sve informacije i podatke o dobivenim vinima: organoleptički opis, opis sorte, postupak vinifikacije, podatke o vinariji koja je vino proizvela.

Kako kaže Leon Vlahović, projektni menadžer tvrtke Estricto: „U svakoj kutiji čeka Vas mnoštvo popusta i pogodnosti kao što su popusti u određenim wine barovima, vinotekama, popust za kupnju vina na našem wine shopu, re-buy kupon s popustom na dobivena vina, pozivnice na događanja i još puno toga, ali sve ćete saznati kada otvorite svoju kutiju“.

Nudi se jednokratna narudžbu te pretplate na tri, šest i dvanaest mjeseci, pa ako vam se ne da previše razmišljati, a volite iznenađenja - kliknite na winedose.com!

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.