03. svibnja 2016.

Kulinarski tečaj za zaljubljenike u Mediteran

Kuhaona
Promo
gastro postao gastro.24sata.hr
Inovativni koncept kulinarskih radionica koji je Kuhaona predstavila prije više od godinu dana, prepoznali su brojni zaljubljenici u kulinarstvo. Na poticaj svojih redovitih polaznika, te sve više upita u inbox, Kuhaona predstavlja novi projekt: tečaj kuhanja pod vodstvom Damire Skansi.

Tijekom pet vikenda, od 4. lipnja do 10. srpnja (preskačemo blagdanski vikend krajem lipnja), u Kuhaoni će se kuhati, pirjati, pržiti, valjati i mijesiti više od 50 jela inspiriranih mediteranskom kuhinjom.

Ovaj kulinarski tečaj namijenjen je svima koji žele naučiti kako pripremiti brza i proračunski prihvatljiva jela, a istovremeno se žele hraniti zdravo. Osnova jelovnika koji će polaznici pripremati na Kuhaona tečaju je mediternska kuhinja, jedna od zdravstveno najprihvatljivijih oblika prehrane. Maneštre i juhe, mesa u umaku i domaća tjestenina, pogače i pite, kombiniranje tjestenine s umacima, riblja jela, pečenja i pržena jela - za svakoga će se naći ponešto.

Detaljan raspored tečaja pogledajte na našoj web stranici.

Kuhaona | Author: Promo Promo

Voditeljica Kuhaona tečaja Damira Skansi, po profesiji novinar, po vokaciji kulinarski zaljubljenik, odbrala je jela koja će polaznici zavoljeti na prvi zalogaj i rado ih reprizirati u svojoj kuhinji. Neke od osnovnih načela u kuhinji, Damira je naučila od svog oca, profesionalnog kuhara. Putovanjima i životom, većim dijelom u mediteranskim zemljama, pridodala je svojim dalmatinskim korijenima izvrsnu kulinarsku nadogradnju. Svoja iskustva i jela s obiteljskog stola pretočila je i u knjigu "Kuhajmo brzo i zdravo".

Kuhaona je gastro-edukacijski centar u središtu Zagreba na adresi Opatovina 13, u neposrednoj blizini tržnice Dolac, na kojem se sjedinjuju fantastični mirisi, okusi i slike hrane, stječu znanja, razvijaju kulinarske vještine i oslobađa prikriveni kulinarski talent. Mjesečne tematske kulinarske i slastičarske radionice, radionice fotografije hrane, kao i radionice za turiste – posjetitelje Zagreba te kulinarski teambulidinzi tvrtki samo su neki od specijaliteta Kuhaona ponude. 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.