Najave 16. svibnja 2019.

Barcaffè Barista Cup: Prvo regionalno natjecanje u latte artu

foto: Getty Images
gastro postao gastro.24sata.hr
Barcaffè Barista Cup ekskluzivno je prvo regionalno natjecanje u latte artu čiji će sudionici biti najbolji baristi s područja Hrvatske, Slovenije i Srbije.

Tko je najbolji u izradi latte arta u Hrvatskoj, moći ćemo saznati 30. svibnja u Zagrebu, u KK Cedevita Training Centru. Sudionike će ocjenjivati stručni Barcaffè žiri, a ovo ekskluzivno događanje pravih profesionalaca odvijat će se pod budnim okom velikog ljubitelja ispijanja espressa - Joška Lokasa.

Tri najbolje plasirana steći će pravo sudjelovanja na finalnom natjecanju u Ljubljani koje će se održati u rujnu 2019. Natjecatelje očekuju primamljive nagrade, a pobjednik prvog regionalnog natjecanja u latte artu će osvojiti i prestižnu BARISTA SCA edukaciju u Italiji.

 | Author: Getty Images foto: Getty Images

Profesionalni Barcaffè baristi, stručnjaci su koji do detalja poznaju sva pravila koja nepogrešivo vode prema šalici savršenog espressa. Međutim, latte art - ukrašavanje kave mliječnom kremom, neizostavni je kreativni dio pripreme savršenog espressa. Stoga je Barcaffè Barista Cup iznimno zanimljivo događanje, koje će okupiti ne samo najbolje bariste iz regije, već i za sve ljubitelje espresso kave u Hrvatskoj, pasionirane poznavatelje koji vole u njoj uživati ili pak za druge pripremati.

Posjetitelje prvog regionalnog latte art natjecanja očekuje niz uzbudljivih, edukativnih i naravno zabavnih sadržaja. Pridružite nam se 30. svibnja u KK Cedevita Training Centru, Avenija Dubrovnik 15/26 u Zagrebu, s početkom u 12:00 h.

Prijave za prvo regionalno natjecanje u latte artu – Barista Cup otvorene su od 15. travnja do 15. svibnja 2019. Svi zainteresirani prijave mogu podnijeti na: https://www.barcaffe.hr/baristacup gdje mogu naći i više informacija o samom natjecanju. Sretno!

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.