Najave 24. listopada 2023.

Jamie Oliver otvara restoran u Beogradu!

Jamie Oliver
Jamie Oliver foto: Instagram @jamiesitalianserbia
gastro postao gastro.24sata.hr
Prvi korak novog restorana je okupiti odličan tim, tako da će 9. studenoga imati dan otvorenih vrata na koji će se moći prijaviti svi perspektivni kuhari, konobari, menadžeri, barmeni...

U Beogradu se uskoro otvara restoran Jamieja Olivera - odlična je to vijest koja se ovih dana proširila regijom. Restoran iz lanca Jamie's Italian nalazit će se u naselju Beograd na vodi, u Hercegovačkoj ulici.

A prije otvorenja, treba sve dobro pripremiti – urediti prostor, osigurati dobavljače, ali i zaposliti kvalitetne ljude, tako da budući restoran na svom Instagramu jamiesitalianserbia i web stranici restorana poziva sve zainteresirane da se jave na dan otvorenih vrata za zapošljavanje koji najavljuju za 9. studenoga.  Svoje idealne zaposlenike opisuju kao "entuzijastične, timske igrače koji su spremni podijeliti svoju strast s kolegama i gostima".

Beogradski Jamie's Italian traži kuhare, glavnog kuhara, kuhare za umake, barmene, konobare, hostese, pomoćno osoblje i menadžere, a zainteresirani se moraju prijaviti na mail karijera@jamiesitalian.rs.

"Ponosan sam na Jamie's Italian. Naš sjajan tim je kao velika obitelj – brinut će se o vama dok uživate u ukusnoj hrani, pripremljenoj od vrhunskih namirnica“, poručio je jedan od najslavnijih kuhara na svijetu, autor brojnih kuharica i zvijezda brojnih TV emisija, o svom lancu restorana zbog kojeg se prije 6 godina našao u središtu skandala.

 

Jamie Oliver Možda vas zanima... Jamie Oliver ima novu kuharicu, a mi 2 recepta iz nje! Najave

 

Naime, 2017. Jamie Oliver je zatvorio 6 restorana iz lanca Jamie's Italian u Velikoj Britaniji, a kao razlog naveo je poskupljenje namirnica, velik trošak za obuku osoblja te pad brojna gostiju. No restorani iz istog lanca nastavili su raditi u inozemstvu – u Irskoj, Brazilu, Portugalu, Mađarskoj, Cipru, Indiji, Kataru, Saudijskoj Arabiji, Ujedinjenim Arapskim Emiratima, a sad eto stiže i u susjednu Srbiju.

 

Možda vas zanima... Jamie Oliver obožava ove recepte za popečke Recepti Jamie Oliver - krepko varivo s piletinom Možda vas zanima... Varivo s piletinom - recept slavnog Jamieja Olivera Recepti

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.