Najave 11. listopada 2019.

Juha kao glavno jelo

foto: Promo
gastro postao gastro.24sata.hr
Život uvijek može biti bogatiji za trenutke zajedničkog uživanja, za trenutke bliskosti. Stoga Podravka bogate juhe obogaćuju život i stvaraju najljepše osjećaje. Kako im i samo ime govori, toliko su bogate da mogu biti glavno jelo.

Ukusne, okrepljujuće, nutritivno bogate i zasitne nude pravi domaći okus juhe - okus koji je sinonim za Podravka juhe. Raznolike kombinacije okusa (vrganji i heljda, 5 vrsta žitarica, ječam i povrće) pružaju užitak u punom i bogatom okusu. Nove Podravka bogate juhe izvor su vlakana i proteina, sadrže mnoštvo žitarica i povrća te ne sadrže pojačivače okusa.

Obogatite svoj dan najljepšim osjećajima i novim Podravka bogatim juhama!

Bogata juha s ječmom i povrćem

Bogatstvo ove juhe se nalazi u ječmu koji je odličan izvor minerala, a pomno birano povrće poput poriluka, krumpira, luka, rajčice i još mnogih drugih čine ju odličnim izvorom nutrijenata. Za one koji ne priznaju juhu bez mesa, nenadmašnu mesnu notu ovoj juhi daje sušena mesnata slanina. Odlična kao predjelo ali i za one koji u nedostatku vremena traže brz i ukusan lagani obrok.

Bogata juha s vrganjima i heljdom

Heljda i sušeno povrće s nenadmašnim okusom sušenih vrganja čine ovu juhu idealnim predjelom ili samostalnim obrokom u bilo koje doba dana. Ova nutritivno bogata juha zasitit će svakoga, a vrganji i birano povrće zadovoljit će i najveće gurmane među vama. Ako tražite savršenu juhu za svako doba dana, ne morate dalje!

Bogata juha s 5 žitarica

Ječam, pir, zob, heljda i quinoa čine ovu juhu bogatu nutrijentima, a pomno birani začini i povrće daju joj vrhunski okus. Odlična kao predjelo, a za one koji u nedostatku vremena traže brz, ukusan i lagan obrok spremna je za svega dvadesetak minuta. Obogatite svoj dan i uživajte u punom okusu Bogate juhe s 5 žitarica!

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.