Što nam 2016. godina donijela Klubu ljubitelja janjetine?
Novi Best of menu!
Dok se drugi još obračunavaju s 2016. mi smo odlučili staru proslaviti i zaliti, te masna brka krenuti u 2017.
Kako i priliči zadnjoj večeri u godini, serviramo plodove tora za koje tvrdite da su na vas ostavili najbolji dojam ove godine.
Hvala svima koji su glasali u našoj anketi, rezultati su slijedeći:
1. SLIJED
Janjeće mazalice
2. SLIJED
Janjeći čobanac
3. SLIJED
Janjeća masnica
4. SLIJED
Janjetina s ražnja
5. SLIJED
Zapečene palačinke s ovčjom skutom i brusnicama
Kada, gdje, tko i zašto?
Petak 18.11. u 20 sati, restoran Pod mirnim krovom, mi svi i VIS Ružmarin, standardnih 190 kn.
Živili i brk mastili!
Rezervacije na broj telefona 01/2316-269 i mail rezervacije@pod-mirnim-kro
Detalji na facebook eventu!