Najave 14. listopada 2024.

Natjecatelji MasterChefa u parovima: "Ne znam kako ćemo funkcionirati zajedno"

masterchef
Anamaria i Zara ovaj će tjedan kuhati u paru
foto: Nova TV
Novi ciklus u MasterChefu bit će u znaku parova te će se tražiti najbolji kuharski dvojac

Nakon što je u petak MasterChef napustio Hrvoje Stošić, preostale natjecatelje čeka uzbudljiv i zanimljiv izazov koji će unijeti preokret u kuhinji.

Iznenađenje se neće nalaziti samo u kutiji iznenađenja, već i u činjenici da će se za radnim jedinicama naći samo polovica kandidata. Naime, novi ciklus bit će u znaku parova te će se tražiti najbolji kuharski dvojac, a kandidati koji se nalaze za radnim jedinicama imat će priliku birati svog kuharskog partnera s galerije.

goran kočiš, masterchef Možda vas zanima... Tko je Goran Kočiš? Član žirija MasterChefa kuhanje obožava od osnovne škole! Najave

masterchef | Author: Nova TV MasterChef - kutija iznenađenja foto: Nova TV

Zabrinuta Anamaria

Zara će izabrati Anamariju koja neće biti sigurna kako će njih dvije funkcionirati zajedno. "Ne znam kako ćemo funkcionirati, jer nismo baš puno pričale. Vidjet ćemo kako ćemo zajedno kuhati", objasnit će Anamaria. Možda će upravo njihov međusoban odnos utjecati na završetak zadatka, jer na kraju kuhanja obje će se šokirati kad vide svoj tanjur.

Na samom kraju, za izbor s galerije će ostati Moris koji će kuhati s natjecateljem na zadnjoj radnoj jedinici, a to će biti Tin.

MasterChef, mario mihelj Možda vas zanima... Tko je Mario Mihelj? Novog člana žirija MasterChefa zovu - "šaptač steakovima" Najave

masterchef | Author: Nova TV MasterChef - zabrinuta Anamaria foto: Nova TV

Nekima je lakše kad kuhaju sami

"Uvijek mi je lakše kad kuham sama", požalit će se pak Morisova djevojka Ivana, no ovog puta morat će surađivati s partnericom Sanjom koja će se odlučiti za nju kao drugu polovicu svoga para.

Ispred parova će se nalaziti dvije kutije, a oni će, ne znajući što skrivaju kutije, moći odabrati samo jednu. Pomoću onoga što će se nalaziti ispod kutije koju odaberu, morat će zajedno pripremiti jedno jelo s najmanje 5 komponenti i primijeniti 3 različite kulinarske tehnike.

Glavna namirnica koju će im odabrati žiri - chefovi Stjepan Vukadin, Mario Mihelj i Goran Kočiš - bit će piletina, a natjecatelji će morati pokazati kreativnost i snalažljivost kako bi impresionirali svoje mentore.

masterchef | Author: Nova TV MatserChef - članovi žirija Goran Kočiš, Stjepan Vukadin i Mario Mihelj foto: Nova TV

stjepan vukadin, masterchef Možda vas zanima... Stjepan Vukadin otkriva što se kuha u MasterChefu Najave

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.