Najave 22. veljače 2020.

Nered je Ninu Badrić iznenadio jeguljama i žabama

foto: PR
gastro postao gastro.24sata.hr
Marko Lasić Nered ugostio je pjevačicu Ninu Badrić i na pitanje „Kaj se kuha?“ odgovorio – žabe i jegulje.

Već smo pisali o tome kako je show „Tri, dva, jedan – kuhaj!“ u reperu i poduzetniku Neredu probudio istinsku ljubav prema kuhanju. Pregača i nož puno mu bolje pristaju otkako je od Ivana Pažanina, Tomislava Špičeka i Željke Klemenčić naučio poneku mudrost o hrani, a nedavno ih je odlučio podijeliti i sa širokom publikom u showu vlastite produkcije. Na česte upite o tome što kuha, odgovorio je kreativnim kulinarskim showom „Kaj se kuha?“.

 

Možda vas zanima... Marko Lasić Nered otkriva "Kaj se kuha?" Špajza

 

U drugoj je epizodi showa, za koji je rezervirana svaka treća subota u mjesecu, odlučio pripremiti friške žabe i jegulje.  U eksperimentu s ovim neretvanskim specijalitetima pripomogao mu je Stipan Iličić, šef kuhinje restorana Balon. Srećom, jer su na večeru stizali vrlo važni gosti – pjevačica Nina Badrić, supruga Jelena Lasić i vlasnik Balona Krešimir Ledić. 

 | Author: PR foto: PR

„Volim kuhati i moji frendovi kažu da znam kuhati. Meni je važno da hranu lijepo serviram jer jedem i očima“, kazala je Nina Badrić prije testiranja jela. Priznala je i kako žabe i jegulje dotad nije jela zbog čega je Nered uzbuđeno iščekivao komentare. 

 | Author: PR foto: PR

Pogledajte drugu epizodu kako bi vidjeli je li Nered  brudetom od jegulja i rižotom sa žabljim krakovima uspio razoružati skeptičnu Ninu.

Bacite oko i na prethodnu epizodu te budite u toku uz Instagram profil "Kaj se kuha?". 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.