Već smo pisali o tome kako je show „Tri, dva, jedan – kuhaj!“ u reperu i poduzetniku Neredu probudio istinsku ljubav prema kuhanju. Pregača i nož puno mu bolje pristaju otkako je od Ivana Pažanina, Tomislava Špičeka i Željke Klemenčić naučio poneku mudrost o hrani, a nedavno ih je odlučio podijeliti i sa širokom publikom u showu vlastite produkcije. Na česte upite o tome što kuha, odgovorio je kreativnim kulinarskim showom „Kaj se kuha?“.
U drugoj je epizodi showa, za koji je rezervirana svaka treća subota u mjesecu, odlučio pripremiti friške žabe i jegulje. U eksperimentu s ovim neretvanskim specijalitetima pripomogao mu je Stipan Iličić, šef kuhinje restorana Balon. Srećom, jer su na večeru stizali vrlo važni gosti – pjevačica Nina Badrić, supruga Jelena Lasić i vlasnik Balona Krešimir Ledić.
„Volim kuhati i moji frendovi kažu da znam kuhati. Meni je važno da hranu lijepo serviram jer jedem i očima“, kazala je Nina Badrić prije testiranja jela. Priznala je i kako žabe i jegulje dotad nije jela zbog čega je Nered uzbuđeno iščekivao komentare.
Pogledajte drugu epizodu kako bi vidjeli je li Nered brudetom od jegulja i rižotom sa žabljim krakovima uspio razoružati skeptičnu Ninu.
Bacite oko i na prethodnu epizodu te budite u toku uz Instagram profil "Kaj se kuha?".