Špajza 3432 prikaza 25. siječnja 2020.

Marko Lasić Nered otkriva "Kaj se kuha?"

Promo
gastro postao gastro.24sata.hr
Nakon završetka „Tri, dva, jedan – kuhaj!“, Marka Lasića Nereda prijatelji i poznanici često ispituju za recepte. Na sva pitanja odlučio je odgovoriti kulinarskim showom „Kaj se kuha?“.

Marku Lasiću Nered prije sudjelovanja u „Tri, dva, jedan – kuhaj!“ kuhača nije najbolje sjedala u ruci, ali situacija se u samo nekoliko mjeseci drastično promijenila. Nije samo usvojio razne tehnike kuhanja i osjetio pritisak rada u kuhinji, već je kuhanje istinski zavolio. Ruku pod ruku s uspjehom u kulinarskom showu idu i nebrojene zamolbe za recepte i raspitivanje o tome što je toga dana kuhao. Upravo se zato odlučio vratiti u kuhinju i pred kameru, ovog puta u vlastitoj produkciji, i na živopisan način odgovoriti na sva pitanja.

 

 

Premijerna epizoda showa „Kaj se kuha?“ upravo je objavljena na istoimenom YouTube kanalu. Riječ je o vrlo dinamičnom formatu od 15-ak minuta koji uključuje odlazak na tržnicu, kuhanje u profesionalnoj kuhinji restorana „Il Camino“ i druženje s Katicom, partnericom iz showa „Tri, dva, jedan – kuhaj!“. U goste je, na testiranje pripremljenih jela, stigla i blogerica Helena Malogorski.

 | Author: Promo Promo

Ovo je nepredvidiv show, kako za Nereda i njegovu ekipu, tako i za kuhara i prepoznatljiva lica koja dolaze u goste. Vrlo se malo toga može unaprijed dogovoriti, izuzev lokacije i generalne teme. Sav daljnji tijek ovisi isključivo o ponudi na tržnici i kreativnosti chefa te raspoloženju gostiju. Upravo je u tome i čar „Kaj se kuha?“, modernog gastro infotainmenta.

Svakako vrijedi izdvojiti i edukativnu komponentu. Nered i profesionalci će podučavati o sezonskim namirnicama i tehnikama kuhanja, a recepti će biti i lokalni i globalni. „Kaj se kuha?“ zamišljen je kao show koji će gledateljima otkriti ponešto i o nacionalnim kuhinjama zemalja diljem svijeta. Uz to, poslužit će i kao dobar izvor inspiracije i motivacije za sve kuhare amatere.

 | Author: Promo Promo

Sljedeću epizodu možemo očekivati već tijekom veljače, na temu Valentinova i afrodizijaka. Sve informacije prati na Instagram i Facebook profilima te na YT kanalu „Kaj se kuha?“.

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.