Najave 30. ožujka 2020.

Rougemarin dostavlja i odlična (polu)gotova jela

foto: Bojan Haron Markičević
gastro postao gastro.24sata.hr
Rougemarin je cijelo poslovanje preselio u Santoku mesnice i web shop. Dostavljaju gotove i polugotove proizvode koji ti mogu značajno olakšati pripremu ručka!

Tim  Marina Medaka predstavio je novi asortiman gotovih i polugotovih proizvoda koji uključuje domaće tjestenine, juhe, umake i marinade, ali i pekarske proizvode koje uvijek hvalimo. 

Na popisu su tako pakiranja domaće tjestenine te raviola punjenih ricottom, pileća juha te juhe od rajčice i muškatne tikve, klasičan bolonjez, baza za wok, domaći ketchup te Sos a la Skradin. Razveselit će se i obožavatelji sataraša i šalše, ali i svi oni koji vole Rougemarinovu focacciu. 

Rougemarinova gotova i polugotova jela, ali i meso iz Santoku mesnica, možeš naručiti putem web shopa, platiti karticom i primiti sljedećeg dana na kućnu adresu. Ako živiš u blizini Folnegovićeve 10, gdje je mesnica smještena, plaćenu i pripremljenu narudžbu ti zaposlenici mogu bez kontakta staviti u prtljažnik.

Imaj na umu da mesnica radi od ponedjeljka do subote između 8 i 17 sati, a nedjeljom skraćeno do 14.

 

Možda vas zanima... Ove male radosti mogu stići na tvoj kućni prag Špajza

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.